Home Tehnologie „Dacă ai vrei să știi cât costă, probabil nu ți-o permiți oricum”...

„Dacă ai vrei să știi cât costă, probabil nu ți-o permiți oricum” Aston Martin despre AM-RB001

772
0
AM-RB001

Aston Martin a dezvăluit cea mai rapidă mașină din lume

Te-ai săturat de al tău Bugatti? Ai un loc liber în garaj între un Ferrari și un Lamborghini pe care nu știi cu ce să-l ocupi? Ei bine, ultima super mașină a celor de la Aston Martin s-ar putea să fie o alegere foarte potrivită. Aceștia doar ce au dezvăluit monstrul numit AM-RB001, destinat circuitelor, la care și-a adus aportul echipa de Formula 1 Red Bull.

Poate că nu are cel mai interesant nume, dar această mașină are de gând să revoluționeze industria auto la nivelul cel mai înalt și cu siguranță va fi o opțiune interesantă pentru amatorii de mașini foarte puternice în 2018, când se va începe producția în masă. Cât despre preț, cei de la Aston Martin au zicala perfectă cu care să dea peste nas curioșilor:

„Dacă ai vrei să știi cât costă, probabil nu ți-o permiți oricum”160705154549-aston-martin-red-bull-3-super-169

AM-RB001 are 900 de cai putere

Inima acestei mașini este bineînțeles motorul, un mamut V12 fără turbo, ce reușește însă să scoată 900 de cai putere, mai mult decât o mașină de Formula 1 modernă. Este posibil ca această mașină să folosească și tehnologia hibridă  pentru ca Aston Martin vrea să fie și cea mai luxoasă. Astfel, vom asista la o mașină destinată doar circuitului și una de stradă. Vor fi așadar două variante, cea mai rapidă din lume va fi evident cea de circuit, mai rapidă decât o mașină F1.

Câte AM-RB001 vor fi produse și care va fi totuși costul unei asemenea super mașini?

Aston Martin spune că se vor produce 99 de bucăți cel mai probabil iar costul uneia va fi undeva la 2.6 milioane de dolari – 2 milioane de lire sterline. Deși pare o sumă colosală nu vă lăsați păcăliți. Urmașul lui Veyron , Bugatti Chirion se vinde cu 2.4 milioane de dolari și are deja 180 de comenzi.160705154953-aston-martin-red-bull-4-super-169

Previous articleMotivul principal pentru care există 500 de firme SEO în România dar doar câteva aduc rezultate pentru magazinele online
Next articleCapitala Coreei de Nord – locul perfect pentru a turna un film SF
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here