Home Diverse Motivul principal pentru care există 500 de firme SEO în România dar...

Motivul principal pentru care există 500 de firme SEO în România dar doar câteva aduc rezultate pentru magazinele online

1465
0
seo

Din 2008 până în prezent, internetul s-a dezvoltat suficient cât să permită tinerilor antreprenori să dezvolte o afacere virtuală fără mari probleme. Probabil ați observat cu toții faptul că au apărut mii de magazine online doar în România și este evident, un trend internațional.

Odată cu magazinele online au apărut și firmele care promit SEO, multe firme, care mai de care mai pompoase și mai decise să facă din rahat bici pentru client, să promită marea cu sarea ori că sunt în stare să ducă Luna pe Pământ.

Era ceva de așteptat pentru spiritul de găinar al românului să se întâmple asta, era evident că va fi o explozie a celor care au simțit că-i rost de muls un leu doi, și astfel s-a ajuns în situația în care în România există sute de agenții SEO, dintre care cele care aduc rezultatele promise se pot număra pe degete. Restul, cele care promit dar nu se țin de cuvânt sunt doar niște firme înființate de oportuniști. Atunci când ai un magazin online și te duci la un oportunist, afacerea ta se năruie din fașă, dar oare cum putem face diferența între un măscărici oportunist și o firmă SEO serioasă?

Cum deosebești firmele SEO de duzină de cele cu adevărat serioase?

Ei bine, din punctul meu de vedere, după experiența pe care am avut-o în ultimii ani de online, totul se rezumă la audit. Cu cât compania ce se ocupă cu optimizarea Google îți va oferi un audit mai stufos și mai serios pentru al tău magazin online, cu atât va da impresia că ȘTIE CE FACE și că POATE. Un audit SEO magazin online  am văzut la cei de la DWF și vi-l recomand și vouă dacă sunteți genul de oameni care dețineți un magazin online și doriți să lucrați cu profesioniști.

Motivul principal pentru care există 500 de firme SEO în România dar doar câteva sunt capabile să aducă rezultate (printre care și DWF) pentru magazinele online este mentalitatea românului oportunist, care deși nu se pricepe are impresia că-i dreptul lui să încerce.

Fiți cu băgare de seama la cine apelați pentru a crește vânzările magazinului vostru. Fiți atenți la audit, cu cât este mai detaliat, mai logic și mai de calitate cu atât este un semn mai bun că aveți de-a face cu una dintre puținele firme SEO serioase din România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here