Home Lifestyle 4 lucruri pe care nu le poți face nicăieri mai bine ca...

4 lucruri pe care nu le poți face nicăieri mai bine ca în Brazilia

2386
0
Brazilia

Brazilia este gazda Jocurilor Olimpice în această perioadă, așa că este normal să fie pusă oarecum în prim plan și să se discute despre această țară ceva mai intens. Astfel, o să discutăm și noi puțin despre câteva lucruri, mai precis 4 la număr, pe care nu le poți face nicăieri în lume mai bine de cât în Brazilia. Țara este una extraordinară chiar dacă uneori pare umbrită de rata foarte mare a infracționalității sau de faptul că este situată în America de Sud.

4 lucruri pe care nu le poți face nicăieri mai bine ca în Brazilia

  1. Numai în Brazilia găsești muzica ce te mișcă din loc. Lumea știe de samba, de bossa nova, dar în Brazilia ai ocazia să auzi niște stiluri muzicale unice, precum afoxé, lundu, axé, ijexá, maracatu, și frevo. Sunt niște stiluri muzicale pe care nu le poți întâlni în al colț de lume.
  2. Numai în Brazilia o să mănânci la prânz o carne excepțională. Brazilienii nu își ascund bucătăria sau mai bine zis secretele gastronomice. Se mănâncă adevărate delicatese acolo cu mult orez, fasole, banane, la pachet cu o bere sau cu un suc guarana.
  3. Numai în Brazilia o să petreci până în zori. Cred că toată lumea a auzit de spiritul petrecăreț al brazilienilor, fructificat anual prin Carnavalul de la Rio. În nordul Braziliei, există festivalul Buma Meu Boi din Sau Luis și festivalul de muzică forro din Caruaru.
  4. Numai în Brazilia o să ai parte de chirurgie estetică de top. Știm cu toții faptul că Brazilia, țările sud-americane de fapt sunt un pol al frumuseții. Aici frumosul este obligatoriu așa că unde în altă parte ar fi mai potrivit să ai parte de o operație estetică? Și ca să discutăm despre cifre, 13% din PIB-ul Braziliei vine din această nișă a chirurgiei estetice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here