Home Diverse Câtă nevoie are BMW-ul tău de covorașe auto

Câtă nevoie are BMW-ul tău de covorașe auto

907
0

Îmi povestea cineva într-o zi cum a reușit performanța de a vărsa un bidon cu lapte pe podeaua BMW-ului personal. Întâmplarea m-a amuzat teribil, însă persoana respectivă era de-a dreptul enervată de problematica situației.

Cum să nu te isterizezi dacă mașina ta scumpă miroase efectiv a stână? Întrebarea care îți vine automat în minte e următoarea: s-a vărsat pe mochetă? Nu, s-a vărsat pe covorașe însă covorașele erau mici, fără margini înalte, așa că tot laptele s-a împrăștiat înainte de a putea salva situația. Într-un cuvânt, erau niște preșuri oarecare, din cauciuc și nu un set de covorașe auto Bmw perfect adaptate modelului mașinii.

Alege covorașul potrivit

Interesant e că persoana respectivă avusese totuși covorașe în BMW. Mulți deținători de mașini noi și destul de scumpe nu prea agreează ideea bucăților de cauciuc menite să le protejeze temeinic podeaua de invazia apei, prafului și de ce nu a laptelui de țară.

Covorașul rămâne totuși prietenul nostru util și inestetic. E ca rățușca cea urâtă care se transformă la nevoie în lebădă uimitor frumoasă și de utilă. Dacă ar fi s-o spunem pe cea dreaptă, covorașele alese pe sprânceană după modelul mașinii și nu după ureche pot fi chiar frumoase. Un set de covorașe auto Bmw, fabricat cu simțul designului și al răspunderii caracteristic celor de la BMW n-are cum să fie inestetic.

Covorașul original pentru mașina originală

Nimeni nu se gândește să înlocuiască plăcuțele de frână, toba sau ambreiajul original al unui BMW cu niște piese fabricate pe vapor. Dacă vrei ca mașina ta să funcționeze perfect, știi deja că trebuie să investești în piese și accesorii originale.

Husele, covorașele și restul accesoriilor dau oricărei persoane care se urcă într-un BMW senzația autentică și experiența pe care o așteaptă de la o astfel de mașină.

Alegerea setului de covorașe pentru BMW trebuie făcută cu atenție și simțul răspunderii. O alegere greșită poate costa scump.

Sunt covorașele pentru BMW speciale?

Seturile de covorașe auto bmw sunt fabricate din materiale speciale și au un design adaptat perfect modelului, dimensiunilor și formei interiorului mașinii.

Marginile sunt mereu mai înalte pentru ca lichidele și praful să nu migreze niciodată spre mochetă. Sistemele de prindere se potrivesc perfect astfel încât covorașele să rămână fixate pe podea și să-și facă mereu datoria.

Din această cauză e absolut necesară alegerea accesoriilor originale, special create pentru mașinile de acest tip. Covorașele originale pentru BMW vor avea întotdeauna sigla producătorului și vor arăta întotdeauna impecabil. Există și covorașe din mochetă sau cauciucate, cu diverse modele, culori și texturi.

Important e să nu lasă apa, mizeria, nisipul, firimiturile sau alte lucruri să se îmbibe în mocheta originală a mașinii. Mocheta trebuie să rămână intactă atât timp cât mașina este intactă. E greu de curățat și e și mai complicat de schimbat.

BMW-ul e mândria șoferului. E o mașină specială, durabilă, frumoasă de care te poți folosi mult timp dacă ai grijă de ea. Protejează-i interiorul de pete, mirosuri, lichide corozive și chiar apă! Fă alegeri corecte pentru mașina ta și vei fi răsplătit în viitor.

Previous articlePetrecem pentru Manbij – ISIS pierde controlul asupra acestui oraș cheie
Next article(S.U.A.) Olimpicii care se întorc cu medalii de la Olimpiadă plătesc taxe pentru ele
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here