Home Diverse Promoție OPTIblu la ochelari de soare: 1+1 la 50% reducere

Promoție OPTIblu la ochelari de soare: 1+1 la 50% reducere

1147
0

1+1 la 50% OptibluVino cu iubitul tău sau cu cea mai bună prietenă la OPTIblu și profitați de noua promoție la ochelari de soare: „1+1 la 50% reducere”! Sau, îți poți cumpăra doar pentru tine două modele diferite de ochelari de soare și beneficiezi de 50% reducere la produsul cu prețul cel mai mic.

Pentru EL alege ochelari de soare stil Aviator, care au revenit la modă anul acesta și pentru tine un model retro, Cat Eye sau Butterfly, în tendințe vara aceasta. Dacă bugetul este mai generos, probează și noul model de la Ray Ban – Clubround – care face furori sezonul acesta.

La OPTIblu, protecția împotriva razelor UV este garantată 100%, indiferent de modelul sau brandul ales.

Promoția este valabilă până pe 18 iulie, în toate magazinele OPTIblu din țară, cu excepția francizei din Constanța. 

ochelari de soare 1ochelari de soare2

 

Dacă locuiești în București, îți recomand să vizitezi noul magazin luxury OPTIblu situat în strada Radu Beller, nr 6.

Vei regăsi toate brandurile din portofoliul OPTIblu, precum și cele mai recente achiziții: Illesteva, Massada, Spektre, Victoria Beckham, Matthew Williamson, Thom Browne, Linda Farrow, Dries Van Noten, Dită, Phillip Lim, Oliver Peoples, Mykita, Saint Laurent, Bottega Venetă, Alexander Mcqueen,optiblu radu beller

Previous articleCum arată adevărata față a Hong Kong?
Next articleUn avion de vânătoare F-22 Raptor a fost invadat de albine
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here