Home Sport Hat-Trick pentru Lewis Hamilton în British GP

Hat-Trick pentru Lewis Hamilton în British GP

1115
0
Lewis Hamilton

Lewis Hamilton are parte de un hat-trick în ceea ce privește British Grand Prix. Duminică a ieșit învingător încă o dată la distanță de un singur punct față de colegul său de la Mercedes Nico Rosberg. Din păcate Nico Rosberg ieșise pe locul 2 dar a primit o penalizare de 10 secunde  din cauza faptului că a încălcat regulile comunicării radio cu echipa sa, ajungând în final pe locul al treilea, în spatele lui Max Verstappen de la Red Bull.

Neamțul, care întreaga cursă s-a luptat cu Verstappen, a suferit o avarie la cutia de viteze pe circuitul de la Silverstone în turul al 52-lea. Din moment ce Verstappen era aproape, Rosberg a cerut sfatul echipei sale prin intermediul radio. A reușit astfel să țină locul 2 ocupat până la final, evitând să folosească treapta a 7-a de viteză.CnBC0-qUEAAMl3Y

Se pare că este interzis acest fel de ajutor, prin intermediul radio iar Mercedes va face apel la această decizie. Hamilton, care sărbătorește cea de-a 47-a victorie din carieră a declarat:

„Am crezut că vremea va fi frumoasă, favorabilă competiției. Dintr-o dată, a început să plouă  și totul a devenit mult mai complicat. Principala preocupare a tuturor a fost să încerce să nu greșească, dar mie personal asta mi-a plăcut cel mai mult. British GP a fost întotdeauna plin de surprize” spune Lewis Hamilton.

În spatele liderilor, australianul Daniel Ricciardo de la Red Bull s-a clasat al patrulea, în timp ce Kimi Raikkonen al cincilea , ambiționat probabil de contractul semnat recent cu Ferrari, un contract ce va fi valabil până în 2017. Coechipierul lui Raikkonen, Sebastian Vettel de 4 ori campion, a terminat al 10-lea după ce a primit o penalizare de 5 secunde în urma unei depășiri ilegale.

Previous articleDouă trenuri s-au ciocnit în Italia. Sunt cel puțin 10 morți
Next article3 reguli simple pentru amenajarea unei case
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here