Home Diverse 3 reguli simple pentru amenajarea unei case

3 reguli simple pentru amenajarea unei case

1025
0

Cea mai mare bucurie pe care o poți avea e mutatul într-o casă nouă. Și nu mă refer la o casă nou construită ci la una pe care tocmai ai cumpărat-o. E ca și cum cineva ți-a dat o nouă șansă de a crea ceva frumos. Ai din nou ocazia de a-ți pune la lucru toate energiile de care dispui și de a-ți dovedi că poți transforma ceva vechi și uzat în ceva plăcut și plin de viață. Te face să vibrezi de plăcere. Da, procesul e obositor, merge greu și entuziasmul scade pe parcurs însă finalul merită un foc de artificii. Iată ce reguli să urmezi pentru un succes garantat.

Gândește în perspectivă

Dacă o casă goală nu-ți gâdilă deloc simțul artistic și simți deja cum te descurajezi începe imediat să planifici. Fă tot ce poți face astăzi și planifică restul pentru luna sau anul viitor. Poți găsi pe davopro.ro multe idei rapide cu care să îmbunătățești aspectul băii, camerei de zi sau dormitorului. N-ai destui bani pentru o mobilă nouă? O poți recondiționa imediat pe cea veche. Cu doar câteva folii autocolante cu aspect de lemn poți transforma total o mobilă mai veche într-una cu aspect modern. Vei mobilă de mahon? O poți avea! Vrei ca frigiderul să capete un luciu metalic ultramodern? Totul e posibil! Autocolantele variate de la davopro.ro te pot scoate imediat din pana de idei în care te-ai înfundat.

Gândește în culori

Cumpărarea unei locuințe nu prea mai lasă mulți bani pentru decorațiuni extravagante. Cu toate astea, poți avea o casă primitoare dacă alegi culori interesante, obiecte cu forme deosebite, perdele bine plasate și tavane false. O regulă de design spune că ai nevoie de trei culori pentru a da viață unei camere. Culoarea principală trebuie să acopere 60% din cameră, culoarea secundară 30% iar restul de 10% trebuie dedicat micilor pete vii de culoare. Procentul de 10% este cel mai important și trebuie să fie cel mai colorat. Vei găsi exact micile obiecte de care ai nevoie la davopro.ro. Poți alege între stikere decorative pentru pereți, folii autocolante pentru mobilă, covoare și covorașe interesante, fețe de masă, accesorii colorate pentru baie și decorațiuni vesele pentru camera copiilor. Davo Pro este un magazin online de bricolaj și decorațiuni interioare dedicat celor pasionați de culoare, lumină și frumos!

Gândește în forme

Dacă mobila din living e prea voluminoasă, arată colțuros și rigid balansează formele adăugând covorașe rotunde, măsuțe de cafea sau scaune cu aspect rotunjit. Alege de la davopro.ro niște galerii din lemn pentru perdele și plasează-le sus, la mijloc, între marginea ferestrei și tavan nu exact deasupra ferestrei așa cum e obiceiul. Spațiul va căpăta un aspect mai amplu și mai înalt iar perdelele nu se vor atinge deloc de podea. Tot de la Davo Pro poți alege niște tavane false cu diverse forme și aspecte cu care să transformi una sau mai multe camere. Formele contează. Cu ele poți face contraste interesante și te poți juca.

Dacă nu te dă creativitatea afară din casă te poți inspira de la specialiștii în decorațiuni interioare. Da, e foarte important să fie specialiști. Nu oricine știe să combine eficient culoare, lumină, formă și model pentru a crea un aspect cu totul și cu totul aparte. Lasă-te pe mâna celor care știu ce să-ți ofere!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here