Home International Un șofer de taxi din Boston a înapoiat 187.000 de dolari uitați...

Un șofer de taxi din Boston a înapoiat 187.000 de dolari uitați de un client în mașină

870
0
șofer de taxi

Dacă tu dacă ai găsi 187.000 de dolari, ce ai face? Raymond MacCausland este un șofer de taxi de 72 de ani iar sâmbătă mai pe după-amiază, a făcut fabuloasa descoperire: cineva uitase aproape 200.000 de dolari în mașina sa.

Fiind un bun samaritean, acesta a dat înapoi banii. Raymond MacCausland a dus banii la poliția din Boston  după ce a deschis curios rucsacul aflat pe bancheta din spate a taxiului său.

Ai cui erau banii?

Se pare că banii erau ai unui om al străzii care tocmai încasase o moștenire. Așa susține poliția din Boston cel puțin. Alături de bani, în acel rucsac era și un buletin.

„Așa am fost eu crescut” spune Raymond MacCausland.

Povestea

După o milă, pasagerul pe care-l luasem mi-a cerut să opresc  și să aștept în fața unui motel pentru 5 minute. Am așteptat jumătate de oră fără ca nimeni să mai vină la mașină.

Raymond intră în motel și întreabă recepționera despre clientul său care intrase acolo, însă nimeni nu i-a putut furniza informații. În acel moment, s-a întors la mașină și a văzut rucsacul plin cu bani.

Poliția din Boston a luat legătura cu motelul și a reușit să identifice pe bărbat. De asemenea, a verificat și faptul că-i aparțin banii, spune ofițerul de poliție Rachel McGuire. Omul încasase o moștenire și avea acte care să dovedească acest lucru.

„Acest șofer de taxi a dat dovadă de un comportament exemplar și ar trebui recompensat pentru acest lucru. Acțiunile sale reprezintă un exemplu de urmat” spune comisarul de poliție William Evans.

Când omul ce pierduse banii a fost întrebat de poliție dacă dorește să recompenseze pe cel care făcuse o faptă bună, acesta ia dat șoferului de taxi … 100 de dolari…

„Atâta primesc dacă returnez un portofel” spune MacCausland.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here