Home International O mamă și-a bătut fiica într-un LIVE pe Facebook

O mamă și-a bătut fiica într-un LIVE pe Facebook

675
0

„Vrei să mă pui la încercare?”

Așa începe un LIVE pe Facebook al unei mame care-și bate fiica în vârstă de 16 ani. Totul s-a petrecut în Statele Unite, Savannah, Georgia. Fata se apără de palmele venite din partea mamei, care nu ezită să o lovească cu ceva ce pare a fi un obiect din plastic. Mama își acuză fiica de faptul că a făcut de râs familia prin faptul că a pus poze sexy pe Facebook și prin faptul că a făcut sex acasă. Clipul s-a răspândit în social media cu viteza ciumei și a stârnit controverse legate de modul în care tânăra de 16 ani a fost pedepsită de către mamă.

Poliția din Savannah-Chatham a primit câteva telefoane de la cetățeni îngrijorați care au văzut pe Facebook acel video LOVE, spune purtătorul de cuvânt al departamentului de poliție. Ofițeri din cadrul acestui departament au mers personal să vorbească cu mama și cu fiica implicate în incident în casa în care s-a petrecut totul  iar cazul a fost trimis mai departe la Departamentul Serviciilor pentru Familie și Copii. Deocamdată nu au fost înaintate acuzații.

Previous articleCentrala termică – cât este avantaj și cât bătaie de cap?
Next articleAtmosfera de pe Jupiter este mai fierbinte decât lava
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here