Home Diverse 3 mituri FALSE legate de aparatele de aer condiționat

3 mituri FALSE legate de aparatele de aer condiționat

910
0
aparatele de aer condiționat

Cu canicula anunțată pe la televizor din două în două zile, cred că a venit momentul să scriu un articol despre zvonuri total greșite legate de aparatele de aer condiționat, lucruri total greșite. Eu le numesc așa-zisele mituri false și dacă ai apucat să cumperi un aparat de aer condiționat Vollmax, fii atent la acest articol dacă ai auzit deja pe net scornindu-se fel de fel de lucruri despre el. să trecem așadar în revistă cele mai false 3 mituri legate de aparatele de aer condiționat.

3 mituri FALSE legate de aparatele de aer condiționat

  1. Aparatele de aer condiționat consumă mult. Fraților, aparatele de aer condiționat nu consumă mult decât dacă lași geamurile deschise sau îl folosești necorespunzător. În mod normal, el merge cam la fel de mult timp cât stă. Dacă aveți casele izolate termic o să vedeți că mai mult de 0,5 kw/h nu are cum să consume. Dacă voi considerați că a vostru confort nu merită 0.5 kw/h, atunci nu aveți nevoie de un aparat de aer condiționat.
  2. Aparatele de aer condiționat te îmbolnăvesc. Nu am auzit pe nimeni să se îmbolnăvească de la aparatul de aer condiționat, mă refer la oameni care-l folosesc corespunzător. Dacă-l ții pe 16 grade apoi ieși în 42 de grade apoi intri iar la 16 apoi iarăși ieși la 42 de grade, atunci clar că or să fie probleme, dar aparatele de aer condiționat nu se folosesc așa. Dacă veți folosi aparatele de aer condiționat așa cum trebuie vă sigur că nu veți avea probleme.
  3. Aparatele de aer condiționat se curăță foarte greu. Nu este adevărat. Aparatele de aer condiționat au niște filtre care de cele mai multe ori sunt lavabile, se pot spăla. Nu trebuie neapărat înlocuite. Într-adevăr, dacă se fumează în cameră, acele filtre vor trebui curățate ceva mai des pentru că este logic, se vor umple fum de țigară. Dacă veți evita să fumați sub aparatul de aer condiționat sau în camera în care se află acesta. De asemenea, dacă nu vă deranjează să curățați filtrele ceva mai des nu veți avea nici un fel de problemă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here