Home International Cu doar 49 de dolari, un tânăr a câștigat o insulă de...

Cu doar 49 de dolari, un tânăr a câștigat o insulă de 4 milioane de dolari

618
0

Un australian a câștigat la loterie un  întreg resort aflat pe o insulă din Pacific cu ajutorul unui tichet în valoare de 49 de dolari. Tânărul, identificat doar cu numele de Joshua, este originar din New South Wales și a câștigat The Kosrae Nautilus Resort într-un concurs organizat chiar de către proprietarii australieni, Doug și Sally Beitz. Perechea s-a pus pe afaceri în urmă cu 20 de ani, după ce au ales să renunțe la joburile cu program fix la care se duceau și să se stabilească pe insula tropicală Kosrae  din Micronezia. Când al lor copil a crescut și a avut copii la rândul său, perechea a decis să se întoarcă în Australia pentru a putea petrece mai mult timp alături de familie.

Cei doi, Doug și Sally nu au dorit pur și simplu să vândă insula, ci să ofere posibilitatea și oamenilor de rând să intre în posesia ei. Astfel, s-a organizat un fel de loterie pentru pasionații de insule și de turism. Marți a fost extras tichetul câștigător al resortului de 16 camere, tichet cu numărul 44980. Înainte ca extragerea să fie inițiată, Doug a avut cuvinte importante de spus pentru câștigător:

„Viața ta se va schimba într-un mod foarte special”160727141713-win-a-resort-dive-shot-super-169

Previous articleTe sperie contabilitatea PFA? Tot ce ai nevoie este un soft puternic…
Next articleDescoperire istorică: o comunitate veche de 3000 de ani a fost dezgropată în Anglia
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here