Home Lifestyle Africa devine un important centru turistic în lume

Africa devine un important centru turistic în lume

801
0
africa

Cauți un hotel pe continentul african? Ei bine, cred că vor fi înlesnite cumva aceste căutări în curând. Faptul că 46 de hoteluri erau în construcție la începutul lui 2016 pe acest continent iar încă 275 sunt plănuite, va înlesni foarte mult găsirea unei camere de hotel pe teritoriul cu pricina în următorii ani.

În Nigeria se construiește cel mai mult, doar în 2015 s-au construit nici mai mult nici mai puțin de 51 noi hoteluri, Maroc urmând pe locul 2 cu 31 de hoteluri în construcție.

Thomas Emanuel  director de dezvoltare la SRT Global spune

„Sunt o sumedenie de locuri în Africa Sahariană, orașe în care nu există de cât un singur hotel, sau nici unul. Există creștere economică în Africa, Etiopia este țara care iasă cel mai bine în evidență din acest punct de vedere. Această creștere economică este cauzată de clasa de mijloc la nivel global care începe să călătorească din ce în ce mai bun, bucurându-se de prosperitate. Operatorii de hoteluri simt această oportunitate și au început construcțiile.”

Dar sunt și o mulțime de obstacole în cale, de exemplu partea de nord a Africii nu o duce prea bine. Oamenii nu se duc în Egipt, avioanele nu aterizează la Sharm. În partea de sud a continentului sunt probleme în ceea ce privește securitatea, siguranța oamenilor.

Cele mai vizitate țări din Africa în acest moment sunt: Tanzania, Africa de Sud, Namibia, Zimbabwe, Botswana, Republica Central Africană, Zambia și Chad.

 

 

 

150406152407-greystoke-mahale-exlarge-169
Greystoke Mahale
africa de sud
Africa De Sud
botswana 2
Botswana
botswana
Botswana
chad
Chad
greystoke-mahale- Tanzania
Greystoke Mahale – Tanzania
grootbos-private-nature-reserve-Africa de Sud
Africa de Sud
namibia 2
Namibia
namibia
Namibia
namibia3
Namibia
republica central africana
Republica Central Africana
tanzania
Tanzania
zambezi river
Zambezi River
zambia
Zambia
zimbabwe
Zimbabwe
zimbabwe2
Zimbabwe

 

Previous articleSfaturi pentru a-ti organiza o expozitie de fotografie de exceptie
Next articleIordania închide granițele cu Siria după un atac cu mașină capcană
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here