Home Diverse Sfaturi pentru a-ti organiza o expozitie de fotografie de exceptie

Sfaturi pentru a-ti organiza o expozitie de fotografie de exceptie

1666
0
fotografie

Ai onoarea sa faci parte din domeniul fascinant al artei si doresti ca in viitorul apropiat sa le prezinti si celorlalti munca ta depusa de-a lungul timpului? Cu siguranta iti doresti sa aiba un impact cat mai puternic pentru public, iar acesta sa iti admire operele si de ce nu, sa isi doreasca sa le achizitioneze. Totusi, pentru a putea crea intr-adevar un eveniment deosebit, esti nevoit sa apelezi la anumite trucuri ce iti vor pune in valoare fotografiile.

Oricat de impresionante si de spectaculoase sunt operele tale de arta, nimic nu le va pune mai mult in valoare decat spatiul in care sunt prezentate. Se pare ca cele mai renumite expozitii din capitala au loc in cadrul unui spatiu de-a dreptul fascinant. Palatul Noblesse centru de evenimente in Bucuresti este recunoscut ca fiind locatia ideala pentru astfel de prezentari.

Iata care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont pentru ca expozitia ta sa fie un adevarat succes:

  • Gasirea spatiului potrivit este absolut necesara.

Fiecare oras si tara sunt complet diferite. Totusi, orice judet din Romania are cel putin un centru in care se organizeaza evenimente culturale. Ei bine, un astfel de cadru ar fi ideal pentru tine in acest moment. Totusi cel de care ti-am pomenit anterior mi se pare a fi cel mai potrivit din Bucuresti, astfel ca daca iti doresti sa ai parte de un adevarat succes, Palatul Noblesse reprezinta cea mai buna solutie in aceasta situatie daca ai un portofoliu impresionant si vrei sa te alaturi si altor artisti care au expus aici, intr-o casa monument istoric restaurata si devenita un spatiu exclusivist de evenimente si centru de arte.

  • Tinuta ta in momentul in care iti faci aparitia la expozitie este extrem de importanta.

Stilul tau vestimentar trebuie sa se potriveasca de minune cu ceea ce doresti sa exprimi prin fotografiile tale.

  • Muzica reprezinta un aspect important.Un instrumental ar fi ideal, atata vreme cat nu vrei ca cei care iti admira operele sa acorde o mai mare atentie formatiei si mai putin muncii tale. Melodiile cu versuri nu vor face decat sa atraga si mai mult atentia acestui aspect, fapt pentru care o astfel de idee nu ar fi prea mult in avantajul tau.
  • Atentie la perioada de afisare a fotografiilor!

Unele persoane fac greseala sa pastreze operele in cadrul locatiei mult prea mult, iar altele mult prea putin. De recomandat ar fi ca expozitia sa nu dureze mai mult de 2 saptamani, caci astfel oamenii se vor plictisi, iar daca dureaza mai putin de o saptamana, exista posibilitatea ca unele persoane sa nu poata ajunge in acest interval si sa rateze un material de exceptie.

Dupa ce iti faci auzita si admirata arta pe care o realizezi, nu uita sa le soliciti invitatilor email-urile pentru a-i putea pune intotdeauna la curent cu viitoarele expozitii. Tine cont cu strictete de toate cele mentionate mai sus, iar prezentarea ta va avea un urias succes!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here