Home Diverse De cât să cumperi scaune din oraș mai bine te lipsești

De cât să cumperi scaune din oraș mai bine te lipsești

2454
0
scaune

După ce am stricat mocheta cu fotoliul meu, am avut de ales: metoda țiganului adică să cumpăr 4 rotile de prin Dedeman și să scap de problema fotoliului care râcâie mocheta sau să cumpăr un scaun directorial. Ei bine, am zis să renunț la ideile demne de Paleolitic să intru în rândul societății moderne cu un scaun confortabil care nu mai deranjează nimic în jurul său.

Ei bine, ușor de zis, greu de făcut. Am plecat în oraș să-mi caut un scaun directorial, că așa sunt eu, nu-mi palce să aștept 2 zile pentru curier… Eu sunt genul de om care dacă acum i se pune pata pe ceva, trebuie să rezolve în maxim aceeași zi. Am pornit prin oraș să caut scaun și nu mică mi-a fost mirarea să văd că nu există oferte interesante.

De fapt, ca să fiu sincer până la capăt, am dat nas în nas cu ideea de business a românului. Am găsit o grămadă de modele ieftine și de proastă calitate iar lucrurile cu adevărat bune aveau niște scoruri de-ți venea să dai cu basca de pământ. Poți să mergi la psiholog, psihiatru, terapie si psihoterapie de cuplu, tot îți vine să îți dai palme când vezi ideea de business a patronului român.

Adică nu mă înțelegeți greșit, nu sunt genul care nu pricepe faptul că dacă vrei calitate trebuie să scoți bani din buzunar, sunt doar adeptului raportului calitate preț. Am observat că în magazinele din oraș ce-i de calitate are preț nejustificat de mare, așa că m-am lăsat păgubaș. Am mers acasă și am căutat scaune online acceptând ideea că voi fi nevoit să aștept 2 zile după colet.

Am dat o comandă pe scauneonline.ro și totul a decurs conform planului. Oamenii au răspuns rapid și ferm la comandă, au expediat cum trebuie, curierul a ajuns în timp util, produsul este de calitate și ce voiam să subliniez este faptul că am dat cu 40% mai puțin pe acel scaun față de prețurile din magazinele din oraș. E ridicol din punctul meu de vedere și cred că voi renunța definitiv la a mai cumpăra ceva din oraș, orice, cine știe ce țeapă-mi mai iau cu prețurile.

Cel mai bun raport calitate-preț în materie de orice poate fi găsit online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here