prăpastie

Casa din prăpastie devine realitate

438

Un proiect virtual ce presupunea o casă pe marginea unei prăpastii a devenit viral anul trecut. Ei bine, iată că va deveni realitate într-un final, mulțumită internetului bineînțeles.

Olandezii de la OPA au proiectat această casă pe o margine de prăpastie, din care nu lipsește bineînțeles piscina sau lumina naturală la nivelul inferior.

Un client a apărut pentru această casă după cum spuneam datorită internetului și are de gând să o construiască la o altitudine de 1600 metri  deasupra nivelului mării, pe o stâncă din Lebanon.160513121207-house-inside-a-cliff-2-super-169

„Ne-am dorit să creăm o senzație în toate sensurile posibile și iată că am reușit să dăm viață unui proiect ce semnifică foarte bine filosofia designului și arhitecturii” spune Ando Vassiliou, co-fondator al OPA.

Ando Vassiliou de asemenea a mai recomandat și altor arhitecți să dea frâu liber imaginației li să își promoveze cât mai bine apoi online ideile.

„Urmărind ideea de viral, măcar îți îmbunătățești stilul și lărgești puțin portofoliul” mai spune acesta.160513122533-house-inside-a-cliff-4-super-169

 

Articole RecomandateMă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *