Home Lifestyle Casa din prăpastie devine realitate

Casa din prăpastie devine realitate

1661
0
prăpastie

Un proiect virtual ce presupunea o casă pe marginea unei prăpastii a devenit viral anul trecut. Ei bine, iată că va deveni realitate într-un final, mulțumită internetului bineînțeles.

Olandezii de la OPA au proiectat această casă pe o margine de prăpastie, din care nu lipsește bineînțeles piscina sau lumina naturală la nivelul inferior.

Un client a apărut pentru această casă după cum spuneam datorită internetului și are de gând să o construiască la o altitudine de 1600 metri  deasupra nivelului mării, pe o stâncă din Lebanon.160513121207-house-inside-a-cliff-2-super-169

„Ne-am dorit să creăm o senzație în toate sensurile posibile și iată că am reușit să dăm viață unui proiect ce semnifică foarte bine filosofia designului și arhitecturii” spune Ando Vassiliou, co-fondator al OPA.

Ando Vassiliou de asemenea a mai recomandat și altor arhitecți să dea frâu liber imaginației li să își promoveze cât mai bine apoi online ideile.

„Urmărind ideea de viral, măcar îți îmbunătățești stilul și lărgești puțin portofoliul” mai spune acesta.160513122533-house-inside-a-cliff-4-super-169

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here