Home Diverse Viena – una dintre cele mai lejere destinații pentru un City Break

Viena – una dintre cele mai lejere destinații pentru un City Break

2666
0
Viena

Viena este cu siguranță una dintre cele mai facile destinații pentru un City Break și nu numai. Este genul de oraș în care poți ajunge relativ ușor și fără oboseală cu orice mijloc de transport: avion, tren, mașină personală, și pe care-l poți vizita destul de simplu datorită obiectivelor turistice foarte apropiate. Da, Viena este genul de oraș pe care-l poți da gata în doar 2 zile, tot ce trebuie să faci este să-ți asiguri cazare Viena TUI Travelcenter.  O să fii surprins să vezi că prețurile pentru cazare sunt de asemenea destul de mici pentru 2 și 3 stele. Dacă ești genul care ține la condiții, pregătește banii.

Ce poți vizita la Viena în doar 2 zile

  1. Centrul istoric din Viena – vă vine să credeți sau nu, centrul istoric din Viena datează din secolul 1 după Hristos, este una dintre cele mai vechi regiuni din Europa.
  2. Kunsthistorisches Museum – face parte din categoria celor mai mari muzee de artă din lume. Aici există lucrări de-ale lui Raphael, Rembrandt, Michelangelo, etc.
  3. Castelul Schoenbrunn – palat construit în stil rococo, reședința Casei de Habsburg, până și Napoleon a locuit aici timp de 4 ani, între 1805 – 1809.
  4. Gradina Zoologica din Viena (Tiergarten Schoenbrunn) – cea mai veche grădină zoologică din lume, fondată în anul 1752.
  5. Opera din Viena – una dintre clădirile foarte populare din Viena, aici se găzduiesc anual peste 300 de evenimente.
  6. Palatul Imperial Hofburg – timp de 300 de ani a fost centrul Imperiului Habsburgic. Momentan, este gazda a 3 muzee: The Imperial Apartments, Sisi Museum și Imperial Silver Collection.
  7. Catedrala Sf. Stefan – are o înălțime de 136 de metri și a fost construită între anii 1137-1160. Da, are aproape 880 de ani.
    saint-stephen-1024x888

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here