Home Diverse Cum alegi un dentist în București?

Cum alegi un dentist în București?

868
0
dentist în București

Să alegi un dentist bun în București e ca și cum ai căuta acul în carul cu fân. De ce spun treaba asta? Păi pentru că majoritatea dentiștilor aleg această meserie strict din cauza faptului că este una bănoasă, astfel nu ajung să lucreze cu pasiune și implicit nu au cum să fie foarte buni în ceea ce fac.

Faptul că au foarte mulți clienți nu reflectă o mână de lucru bună, ci faptul că Bucureștiul are 2 milioane de locuitori. Astfel, oare poți să te ghidezi cumva să ajungi astfel la un dentist București care să lucreze cu suflet și cu pasiune, nu cu gândul la bani mereu? Cred că pot să vă dau 3 sfaturi care să vă ajute în acest sens…

3 sfaturi pentru a alege un dentist bun, pasionat de ceea ce face în București

  1. Întrebați mereu foștii pacienți dacă au fost mulțumiți. Eu de exemplu la Severin nu am pomenit pe nimeni care să poată recomanda un dentist în orașul acesta. Toată lumea se mută de la un dentist la altul ca țiganii cu cortul în speranța că va apare unul serios. De altfel, nimeni nu recomandă pe nimeni, eventual îți spune „Nuuu, să nu te duci la X că am fost eu..”. Astfel, recomandare poate să însemne o persoană ori pur și simplu internetul. În ziua de azi, internetul a ajuns cel mai bun martor pentru calitate.
  2. Evitați cabinetele stomatologice echipate ca în anii 1990. De ce? Păi pentru că e clar că oamenii care lucrează acolo au un singur scop: să facă bani pentru ei și atât, nu vor să investească. Eu unul vă recomand întotdeauna să alegeți un cabinet foarte bine dotat chiar dacă este puțin mai scump. De ce? Păi pentru că plec de la ideea că cine lucrează cu pasiune vrea să lucreze cât mai bine, să fie ajutat cât mai mult de tehnologie și nu se va sfii să facă credite de sute de mii de euro doar ca să aibă ultima aparatură. Deja dispare ideea de business și apare ideea de a face performanță.
  3. Evitați cabinetele stomatologice unde se stă la coadă. De ce? Pentru că e clar că se lucrează haotic, oamenii nu sunt în stare să catalogheze corect problema și astfel se întârzie. Nu ai voie să stai la coadă atunci când dai bani în primul rând și în al doilea rând denotă lipsă de experiență. Pe mine unul mă îngrijorează un dentist care stă 2 ceasuri cu un pacient în cabinet, mă gândesc mereu că poate nu știe ce să-i facă acolo.

Cam acestea ar fi cele mai importante 3 sfaturi pe care eu unul pot să vi le dau. Sper să vă ajute să identificați corect dentistul care să trateze cu drag și pasiune, nu cu gândul la bani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here