Home Diverse Sistem manual de blocare al rotilor vs sistemul automat

Sistem manual de blocare al rotilor vs sistemul automat

1137
0
Sistem manual de blocare al rotilor

In general, tehnologia avanseaza pentru a propulsa si modul in care noi, oamenii, ne dirijam si ne conducem vietile. De aceea, este important sa fim atenti la orice evolutie a sistemului de oprire, la orice sistem automat de deplasare sau la oricare alt sistem ce are in componenta roti si role.

Desi nu suntem cei care inventam roata, suntem cei care aplicam rotile in majoritatea domeniilor noastre, unele de interes major, altele de interes minor. Aparte de acestea, gama variata de roti si de role este utilizata in domeniul institutional, cel medical, industrial, agricol, al industriei grele si in orice alta ramura industriala sau de productie ne-am putea gandi.

Imaginati-va cum ar fi sa fim intr-o hala in care robotii ne dirijeaza intreaga activitate. Cu siguranta, responsabilitatile si sarcinile nu ar deveni plictisitoare si, aditional, ne-am concentra atentia asupra unor responsabilitati ce nu implica munca fizica. Aparte de ceea ce ne dorim, robotii nu vor ajunge prea curand sa gandeasca si sa se comporte ca o fiinta umana, cu toate ca mecanismul lor de functionare se bazeaza pe algoritmi logici, pe functii controlate de un procesor sau pe mecanisme interne, intercorelate intre ele.

Sistem automat de blocare al rotilor – avantaje inteligente

Daca sunteti parinti, atunci cu siguranta v-ati gandit la un carucior pentru copil, menit sa ii confere sprijinul de care are nevoie in timpul plimbarilor in parc. Insa, ati pus vreodata accent pe sistemul de blocare automat al rotilor? Poate ca da sau poate ca nu, insa, important este sa luati in considerare acest sistem, ce prezinta o multime de avantaje.

  • Siguranta copilului in orice moment;
  • Pozitionarea caruciorului in orice loc sau suprafata, avand certitudinea ca acesta va sta nemiscat;
  • Posibilitatea facila de a actiona sistemul de blocare cu ajutorul manerului;
  • Conexiunea sigura dintre roti si intregul echipament;
  • Manevrare usoara a caruciorului, indiferent de tipul de mediu de deplasare (ciment, pamant, iarba, nisip);
  • Flexibilitate in orice clipa, ceea ce permite parintelui sa plimbe chiar si in pasi de dans caruciorul in care se afla copilul, pentru a-i oferi acestuia siguranta, mobilitate sau liniste, cand este cazul;
  • Roti mult mai precise si mai sigure, utilizate pentru o perioada indelungata.

In materie de sisteme sigure de manevrare a oricarui dispozitiv, TENTE Romania devine cea mai buna alegere, deoarece prezinta cu incredere siguranta unei achizitii intelepte. Realizarea de roti si role la cerere, in functie de dimensiuni si specificatii devin atuuri esentiale ale companiei, ce isi promite sa promoveze o viata mai buna, alaturi de o mobilitate mult mai flexibila.

Aparte de domeniul de consum si uz casnic, totile si rolele de la TENTE Romania cu sistem automat de blocare devin esentiale si in sistemul medical, acolo unde fiecare pacient necesita ingrijire corespunzatoare.

Paturi mobile cu sistem automat de blocare

Cu totii cunoastem o multime de pacienti ce au necesitat internare, acestora asigurandu-se un loc in salon pe un pat mobil. De ce este atat de important un pat mobil?

In cadrul institutiilor medicale, prezenta paturilor mobile cu roti TENTE cu sistem automat de blocare devine cruciala in fiecare etapa de ingrijire a pacientului. Este extrem de important ca patul sa fie dotat cu roti menite sa suporte o greutate de pana la 250 -300 de kilograme, sa fie usor de manevrat si sa fie stabile atunci cand sistemul de blocare este activat. Deoarece paturile din institutiile medicale nu contin componente electrice sau electronice, este indispensabil ca acestea sa fie dotate cu functii de blocare ale rotilor.

Ingrijirea pacientului, toaletarea acestuia, oferirea de suport in deplasare pana la laboratoarele de analiza sau transportul acestuia din sala de operatii si pana in salon se realizeaza cu ajutorul paturilor pe roti. Intreaga ingrijire a pacientului mizeaza pe confort, iar o conditie esentiala este si suportul oferit de un pat mobil, ce la nevoie este blocat.

 

 

Elemente definitorii ale unui pat mobil

Caracteristicile unui pat medical cu roti TENTE cu sistem automat de blocare devin atuuri in optimizarea sanatatii pacientului. De aceea, picioarele din inox, dar si rotile sigure, cu diametru de pana la 16 mm, precum si suport pentru perne trebuie luate in considerare la achizitia unui pat pentru un salon de spital. Este esential ca in timpul sederii sau al somnului, pacientul sa se poate misca in deplinatate mobilitate, fara a aluneca din pat si fara a prezenta nesiguranta atunci cand se aseaza la marginea patului. La fel de bine este important ca patul pe care este ospitalizat sa ii permita mobilitate atunci cand sistemul de blocare este inactiv, pentru realizarea altor interventii in cadrul clinicii medicale.

Functia de actionare mecanica a sistemului de blocare ii va permite pacientului si personalului auxiliar din clinica sau spital sa activeze sistemul de siguranta, in asa fel incat pacientul sa stea in sezut sau culcat ori de cate ori simte nevoia.

Rotile cu precizie din inox, rotile cu rulmenti de sustinere, rotile cu janta din poliamida si rotile etanse, de 10-16 mm suporta greutati maxime de pana la 300 kg, ceea ce face ca vaste arii de specialitate din domeniul medical sa obtina rezultate de fiecare data pentru pacientii lor. Cu siguranta, rolele si rotile regasite in dispozitivele si componentele paturilor de spital, ale mobilierului de spital si ale echipamentelor utilizate in salile de operatii ajung sa indeplineasca cerinte unice, ce tin de siguranta, mobilitate si flexibilitate.

Cum se realizeaza curatarea rotilor echipamentelor?

Igienizarea si curatarea rotilor si ale rolelor regasite in domeniul medical devine la fel de esentiala precum alimentarea cu apa. De aceea, personalul specializat trebuie sa se ingrijeasca de curatarea rotilor fiecarui pat din spital sau al fiecarui dulapior de alimente sau masa mobila. Materialele de curatat trebuie sa fie ideale pentru astfel de componente, ceea ce inseamna ca o multime de detergenti si dezinfectanti pot fi aplicati cu usurinta pentru a indeparta murdaria si microbii.

Implicit, pentru o curatare mai in detaliu, personalul calificat poate utiliza si o perie sau o pensula, imbibata in apa cu detergent, astfel incat curatarea fiecarei componente sa fie indeplinita in mod regulat.

Role pentru paturi de spital, role robuste sau role ergonomice sunt special confectionate pentru a indeplini si suplini cerintele ramurilor principale de activitate regasite in societatea moderna, de aceea, fiecare gama de role si roti de la TENTE beneficiaza de ingrijire corespunzatoare, manevrare si prelucrare minutioasa.

Cu siguranta, pentru a indeplini fiecare activitate cu mai multa usurinta, dar si pentru a ingriji sanatatea umana, atat a personalului din spitale, cat si a pacientilor, fiecare gama de roti TENTE cu sistem automat de blocare devine o activitate realizata cu usurinta, in deplin confort si liniste.

Aceste trasaturi propulseaza rotile si rolele de la TENTE Romania in topul celor mai sigure mecanisme de deplasare, castigand numeroase premii pentru design, functii sau confort, iar preturile sunt accesibile atat pentru comenzi in cuantum mare, cat si pentru consumul pentru uzul propriu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here