Home Diverse Lucky Studio este angajatorul preferat de tot mai multe femei din Iași

Lucky Studio este angajatorul preferat de tot mai multe femei din Iași

1972
10

Există femei care nu caută tot timpul să aibă tot aurul şi toată averea din lume. Multe dintre ele preferă o viaţă liniştită şi confortabilă, cu un job care să le ofere timp liber şi un suport financiar pentru o viață bună. Dar chiar dacă nu cer mult, foarte greu pot găsi un job în Iaşi care să le ofere asta.

Lucky Studio e o companie care le oferă chiar acest lucru. Adică șansa de a câștiga foarte bine și de a deveni independente financiar, fără grija zilei de mâine. Doar că cele mai multe dintre ele, până să descopere acest job în videochat, au fost nevoite să lucreze în alte locuri, mai puțin plăcute.

Astfel, oricine știe că multe tinere din Iași sunt nevoite să lucreze în zgomot mare, frig uneori, stres şi agitaţie, între colegi răutăcioşi şi şefi insuportabili. Şi pe lângă toate astea, programul de muncă poate fi greu, fără să fie recompensat de a bani pe măsură. Lucky Studio oferă însă în Iaşi un job pentru femeile care își doresc cu totul altceva decât pot primi de obicei pe piața muncii din oraș.

LuckyStudio_poze-05

Un job doar al femeilor, bine plătit

Faptul că la Lucky Studio lucrează doar femei e deja un lucru pozitiv. Fiecare femeie se simte în siguranță, înțeleasă. Are propria sa cameră de lucru și poate să-și vadă liniștită de treabă. În studio nu este zgomot și nimeni n-o deranjează cu nimic. Să vedem însă care sunt avantajele unui job de model în videochat:

  1. Plata pentru toți banii se face în fiecare zi

Lucky Studio a inventat în videochat sistemul de plată la zi, iar ăsta e un mare avantaj pentru fetele angajate. Astfel, la sfârșitul fiecărei ture de lucru, ele au siguranța că-și primesc toți banii câștigați în acea zi de muncă.

  1. Bonusuri săptămânale şi bonusuri de angajare generoase

Nu numai câştigurile zilnice sunt dfoarte atrăgătoare, ci şi bonusurile de angajare oferite de Lucky Studio. În primul rând, la începutul angajării în videochat, dacă un model alege un contract de lucru pe doi ani, obține un bonus de angajare de 38.880 lei. Din această sumă, 10.000 de lei sunt bani cash, iar restul îi primește în servicii specifice videochatului. La aceste beneficii se adaugă bonusurile care îi pot mări veniturile în mod spectaculos.

  1. Linişte, timp liber şi multă distracţie la un loc de muncă feminin

Ceea ce le place multor femei să aibă este timpul liber. Chiar dacă ar câștiga bine, fără să aibă posibilitatea de a se bucura de banii lor, n-ar fi așa amuzant. La Lucky Studio însă, programul de lucru este super-flexibil și orice fată poate să-și aleagă programul de lucru.

Pe deasupra, videochatul înseamnă socializare pe internet, iar asta poate fi foarte distractiv. În loc să stea pe Facebook, să piardă timpul, o fată poate lucra în videochat, câștigând foarte ușor o mulțime de bani. Iată de ce Lucky Studio, oferind un loc de muncă prietenos și avantajos financiar, a devenit unul dintre cei mai buni angajatori pentru femeile din Iași.bani-videochat

 

 

10 COMMENTS

  1. Din ce observ, eşti o femeie foarte matură care îşi doreşte linişte şi confort de la viaţă. Deci asta înseamnă că pot să te cred în tot ceea ce spui despre Lucky Studio. Hmm 😀

  2. Eu spun că da. Nu am fost niciodată genul de persoană care a ascuns lucruri. Am spus mereu ce am avut de zis. Iar Lucky Studio chiar mă mulţumeşte:D

  3. – Dar nu obţin în fiecare zi. Sunt zile în care obţin şi 100, sunt zile în care obţin şi 200 şi 300 sau chiar 400. În mare parte, câştigurile sunt peste 300, la asta m-am referit. 😀

  4. Bonusurile săptămânale mi se par cam imposibil de obţinut! Adică… să obţii în fiecare săptămână încă 3.000 de lei la câştiguri? Asta înseamnă foarte mulţi bani!

  5. Nu câştig în fiecare săptămână 3.000 de lei. Am spus că sunt între 300 şi 3.000 de lei, aşa că pot obţine oricât. Depinde de ambiţia şi voinţa mea.

  6. Şi eu, dacă aş veni acum la Lucky Studio, aş avea parte de tot ce ai tu? Mă refer la propriul program, propria cameră şi sume de bani mulţumitoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here