Home International Zbor întârziat din cauza unui hotspot numit „Mobile Detonation Device”

Zbor întârziat din cauza unui hotspot numit „Mobile Detonation Device”

933
0
Mobile Detonation Device

Cred că vă dați seama că „dispozitivele pentru detonare” și companiile aeriene nu fac casă bună. Un telefon mobil folosit drept hotspot cu denumirea „Mobile Detonation Device” a pus la grea încercare pasagerii unei curse Qantas Airways în acest week-end, care au refuzat practic să mai urce în avion după ce unul dintre ei a observat acel hotspot în meniul Wi-Fi al propriului telefon. Totul s-a petrecut în Australia, la Melbourne.

Pasagerul care a observat hotspot-ul a anunțat echipajul iar căpitanul a amânat zborul de sâmbătă seara care trebuia să ajungă la Perth, încercând să găsească dispozitivul cu pricina.

„Căpitanul a spus că este un dispozitiv în avion care are un nume amenințător și că avionul nu va decola până în momentul în care îi aducem dispozitivul” spune pasagerul John Vidler.

Deși dispozitivul nu a fost găsit, zborul a primit aprobare pentru decolare. Evident, nici unul dintre cei 40 de pasageri nu a mai dorit să se îmbarce.

„Nu exista un risc în avion, care a aterizat în siguranță la Perth” spune purtătorul de cuvânt Qantas pentru CNN via email.

„Câțiva pasageri au ales să nu mai călătorească așa că a fost o mică întârziere cu bagajele din moment ce acestea au decolat și pasagerii au rămas la sol”

Avionul a aterizat 2 ceasuri mai târziu în siguranță.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here