Home Tehnologie Suspectul de terorism Salah Abdeslam a fost extrădat către Franța

Suspectul de terorism Salah Abdeslam a fost extrădat către Franța

867
0
Salah Abdeslam

Suspectul de terorism Salah Abdeslam a fost extrădat din Belgia către Franța, potrivit autorităților belgiene. Cetățeanul francez născut în Belgia va răspunde la întrebările procurorilor  francezi în legătură cu atentatele de la Paris din luna noiembrie a anului trecut. Salah Abdeslam, în vârstă de 26 de ani, a ajuns în Franța miercuri de dimineață și predat autorităților, potrivit oficialilor de la Paris.

Salah Abdeslam va fi plasat în arest preventiv  și va fi prezentat procurorilor francezi în aceeași zi în care a ajuns în Franța. Săptămâna trecută, autoritățile belgiene l-au acuzat pe Salah Abdeslam pentru tentativă de omor, în urma acelei încăierări cu poliția belgiană  de la Bruxelles. Atunci a scăpat de forțele de ordine, dar a fost prins luna trecută și acum a fost extrădat.

4 polițiști au fost răniți pe data de 15 martie 2016 în timpul schimbului de focuri de la Bruxelles, într-o suburbie a Forest. 3 zile mai târziu, fugarul au fost prinși de poliție într-un alt cartier al capitalei belgiene, punând capăt a 4 luni de căutări, atât le-a luat polițiștilor să-l găsească.

 

Previous articleSUA decimată de furtuni și tornade
Next articleCât de repede se arde un bec cu led?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here