Home Diverse Ai impresia că ești mereu supravegheat? Află sigur cu ajutorul unui detector...

Ai impresia că ești mereu supravegheat? Află sigur cu ajutorul unui detector camere ascunse

947
0
detector camere ascunse

În ziua de azi, nu e mare scofală să pui într-o incintă o cameră ascunsă. La cât de departe a evoluat această industrie a obiectelor spion, chiar și un simplu pix lăsat pe masă ori un stick USB lăsat în calculator pot înregistra atât video cât și audio. De ce apelează lumea la asemenea obiecte este partea  a doua a discuției. Nu vom discută astăzi despre aceste motive ce pot fi întemeiate sau nu.

Întrebarea este cum faci să-ți dai seama dacă ești sau nu spionat într-o anumită incintă? Preferi metoda chinezului bătrân ce are răbdare să ia la puricat absolut fiecare obiect din cameră? Ei bine, de multe ori nici această nu dă rezultate, oricâtă răbdare ați avea voi pentru că în ziua de azi obiectele în care sunt montate camere spion sunt atât de bine mascate, încât nu ai putea niciodată să îți dai seama cu ochiul liber că înăuntru se află o cameră de luat vederi sau un microfon.

Bineînțeles că există metode destul de moderne pentru găsi camerele spion sau microfoanele. Dacă îți permiți, poți cumpăra un detector camere ascunse cu care să rezolvi problema în câteva secunde. Aceste aparate foarte moderne te vor ajuta să identifici foarte precis locația camerelor spion, în cazul în care acestea există și sunt instalate în încăperea cu pricina. Este cea mai simplă metodă și cea mai eficientă bineânțeles, însă pregătiți-vă să scoateți din buzunare câteva mii de lei.

Tehnologia costă dar și beneficiile sale sunt pe măsură. Sunt de părere că atunci când vrei neapărat să afli adevărul, nu mai stai de bani. Nimic nu cred că este mai urât de cât sentimentul că ești spionat sau urmărit. De cine? De șefi, de colegi, de cine știe ce nebun. Cunosc oameni care fac orice să afle ce discută angajații, nu pot să doarmă noaptea dacă nu se uită pe camerele de luat vederi să vadă tot ce s-a întâmplat în decursul zilei și chestii de genul. Da, cunosc oameni disperați după spionat care stăteau de la 12 noaptea până la 4 jumătate dimineața să se uite pe înregistrările camerelor.

În cazul în care aveți de-a face cu asemenea oameni, disperați după spionat, care nu se mulțumesc cu camerele de supraveghere ce nu au sunet, cu siguranță puteți folosi un detector camere ascunse cu care să vedeți dacă omul a întrecut măsura. Cu tot felul de nebuni în jur cu siguranță trebuie să fiți foarte atenți iar sentimentul că cineva știe mereu chiar și când te duci la budă, nu este unul tocmai plăcut. Dacă discutăm despre locul de muncă, este modul în care unii patroni reușesc să strice relațiile de muncă cu angajații și reușesc să convertească un job plăcut într-un neplăcut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here