Home Economic Ai nevoie de un Contabil PFA?

Ai nevoie de un Contabil PFA?

919
0
Contabil PFA

Persoanele fizice autorizate au posibilitatea de a-si tine singure contabilitatea. Insa, foarte putine PFA-uri se descurca fara batai de cap si zeci de ore petrecute pe Internet pentru a cauta informatii.

Teoretic, de la infiintare, administrare, pana la contabilitate, lucrurile ar trebui sa fie destul de simple pentru o PFA. Practic, insa, este de multe ori complicat.

Mare parte din persoanele fizice autorizate prefera sa apeleze la un contabil specializat in evidenta contabila pentru PFA-uri, cel putin ocazional, daca nu lunar. Si asta pentru ca legislatia se schimba mereu, riscul de a completa gresit un formular, de a face calculul gresit al taxelor si impozitelor, este destul de mare. In plus, noul Cod Fiscal intrat in vigoare pe 1 ianuarie 2016, nu usureaza munca PFA-urilor.

Daca intentionezi sa infiintezi un PFA sau ai deja aceasta forma de organizare, iti recomandam sa externalizezi serviciile de contabilitate catre un contabil autorizat. Este o decizie inteleapta. Vei salva timp si bani.

Preturile cerute de majoritatea Contabililor PFA sunt accesibile:

-Contabilitate PFA fara activitate – 50 – 100 de lei

-Contabilitate PFA cu volum foarte mic de activitate – 100 – 150 lei

-Contabilitate PFA cu volum mic de activitate – 150 – 200 lei

-Contabilitate PFA cu volum de activitate mediu – 200 – 300 lei

Un contabil PFA cu experienta, te va sfatui pentru a nu plati taxe suplimentare la stat, se va ocupa de completarea si depunerea formularelor si declaratiilor, pentru ca tu sa te concentrezi pe succesul afacerii tale, iti va depune toate declaratiile la timp, pentru a nu lua amenzi, te va sustine atunci cand ai un control, iti va oferi consultanta in diferite situatii atipice cu care te poti confrunta.  

Previous articleExecuțiile au ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 25 de ani, anunță Amnesty International
Next articleCasa Albă trimit mai multe trupe terestre în Siria
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here