Home Tehnologie Mark Zuckerberg s-a întâlnit cu responsabilul pentru propagandă din China

Mark Zuckerberg s-a întâlnit cu responsabilul pentru propagandă din China

794
0
Mark Zuckerberg

Sâmbătă, Mark Zuckerberg s-a întâlnit cu șeful pentru propagandă în China, însă a omis să posteze asta pe Facebook. CEO Facebook, a postat poze cu el mergând pe Marele Zid Chinezesc, dar nu a pomenit de faptul că s-ar fi întâlnit acolo cu Liu Yunshan, directorul Departamentului de Propagandă al Partidului Comunist Chinez.

„Sunt la Beijing pentru Forumul pentru Dezvoltare, unde urmează să mă întâlnesc cu lideri din sectorul public și privat” scrie Mark Zuckerberg luni pe pagina sa personală.

Mark Zuckerberg s-a văzut cu acest Liu ziua următoare, fără să anunțe iar oamenii nu au ezitat să îl taxeze.

Potrivit unui raport media, Mark Zuckerberg a spus că a lăudat eforturile Chinei în ceea ce privește dezvoltarea internetului. Acesta a mai spus că vrea să înțeleagă mai bine țara și că poate face asta dacă va lucra cu liderii chinezi în tehnologie.

Facebook este încă interzis în China, și este încă neclar dacă Mark Zuckerberg a dus tratative pentru a rezolva această problemă.

Ei bine, nu cred că e mare secret faptul că  Mark încearcă să îmbunătățească relațiile cu China. De ani de zile încearcă să facă asta.

În momentul în care Lu Wei (responsabilul cu blocarea informațiilor pe internet în China) a vizitat sediul companiei în decembrie 2014, Mark Zuckerberg avea pe biroul său o carte  a președintelui Xi Jinping. De asemenea, Mark a învățat să vorbească în mandarină destul de bine ca să poată să susțină un discurs.

Rămâne de văzut dacă Mark va reuși ceva în acest scop, dacă va reuși să deblocheze accesul la informație în China.

Previous articleISIS a atacat armata irakiană ucigând peste 60 de soldați
Next articleCopilul plânge la dentist? Iată unde trebuie să îl duci ca să scapi de această problemă
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here