Home Tehnologie Deși au trecut 10 ani de la lansare, Twitter încă nu face...

Deși au trecut 10 ani de la lansare, Twitter încă nu face bani

804
0
twitter

Au trecut ani buni de la primul tweet, mai precis vreo 10. Dacă vă întrebați care a fost primul tweet din istorie, vi-l scriu aici “just setting up my twttr”

Problema este că de atunci, Twitter nu a crescut prea mult. S-a plafonat la 2 milioane de utilizatori, cifre numărate în ultimele 3 luni ale anului 2015. În cazul în care nu știați, compania nu a fost nici măcar o dată pe profit de la înființare. Din 2011 până în prezent, aceasta a pierdut 2 miliarde de dolari. Management nou, produse noi, design și funcții diverse, nimic nu a funcționat.

Twitter a generat vânzări  și generează în continuare dar nu a reușit să prindă la mase. Dacă ne gândim că Facebook este folosit de miliarde de oameni din întreaga lume, cele 2 milioane ale Twitter par apă de ploaie. E destul de dificil pentru dependenții de Twitter să accepte aceste lucruri, dar se pare că singurul motiv pentru care Twitter nu merge este faptul că nu a reușit să se impună drept o rețea de socializare populară.

Acțiunile Twitter au scăzut cu 77% de la acel maxim istoric din decembrie 2013.

Acum 10 ani, CEO Jack Doresy trimitea primul tweet, prin care își anunța prietenii că această rețea de socializare a început oficial să existe.

Ei bine, dacă este să ne gândim la viitorul acestui Twitter, cred că în cel mai bun caz îl putem pune sub un uriaș semn de întrebare. Deși în urmă cu ceva ani Twitter era un competitor de seamă pentru Facebook, iată că lucrurile s-au detașat destul de mult.

Zvonurile spun că Twitter ar fi de vânzare neoficial de ani de zile, dar nimeni nu s-a arătat interesat de achiziție. Sincer să fiu, cu un asemenea trecut, nici gratis nu cred că s-ar încumeta cineva să cumpere Twitter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here