Home Diverse De unde mai poți cumpăra piese pentru Daewoo?

De unde mai poți cumpăra piese pentru Daewoo?

791
0
daewoo

Nu știu dacă ați observat, însă de prin orașe au început să dispară magazinele care comercializau piese de schimb pentru Daewoo. Aceste automobile au fost mari și tari la vremea lor, au fost primele care au pus în umbră o Românie sufocată de Dacii vechi din 1977. Pe la mijlocul anilor 90 s-a umplut de Cielo, Matiz, chiar și Tico sau Damas. Toate bune și frumoase, doar că Daewoo nu se mai fabrică pe la noi iar magazinele nu prea mai importă piese de schimb pentru așa ceva. Săptămâna trecută aveam nevoie de niște piese de schimb pentru Matiz și nu mica mi-a fost mirarea când nu am găsit.

Internetul e cel mai bun prieten al tău dacă nu găsești ceea ce cauți în oraș

Ce era de făcut? În principiu, nu aveam să bântui tot orașul întrucât nu îmi permitea timpul. Am fost la vreo 3 magazine și m-am lăsat păgubaș. Nu am zis că nu mai există deloc prin magazine, doar că unele au renunțat să mai lucreze cu furnizori ce aveau în portofoliu asemenea piese. Ei bine, am mers acasă și am început să caut pe internet. Din fericire, internetul este genul de loc în care poți să găsești orice. Dacă nu aș fi găsit piese pentru Matiz nici la magazinele online din țară, sunt absolut sigur că există o posibilitate destul de mare să pot comanda direct China așa ceva.

Am găsit într-un final și piese pentru Matiz la cei de la autohut.ro. Deși eram sceptic în legătură cu ce-mi vor trimite, comanda a fost un succes. De fiecare dată când mă duceam să comand o piesă în oraș venea ceva greșit și eram nevoit să mai stau pe bară o zi două până o nimereau cei de la magazin. Ei bine, nu a fost cazul. Ca niciodată, au trimis din prima exact ce aveam nevoie și am rezolvat problema. M-am gândit să iau și niște capace de roți noi, să le fac cadou surorii mele, căci al ei era Matizul. A fost din nou o alegere bună întrucât era ziua ei în week-end.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here