Home Diverse De ce femeile vor să fie cochete?

De ce femeile vor să fie cochete?

1365
0
femeile

Dacă vă uitați la fetele care merg pe stradă în ziua de azi și luați o poză cu fetele anilor 90 sau 80, o să vedeți o diferență de la cer la pământ. Totul a migrat în sfera cultului frumosului din păcate și acest lucru a devenit atitudine predominantă a mentalității colective.

Toate fetele ziua de azi, începând cu cele de 11 ani și terminând cu femeile la 60 de ani, doresc să arate cât mai bine și încep să fie atente la toate detaliile posibile și imposibile. Eu de exemplu cunosc tinere care și-au cumpărat lămpi UV unghii de la Amalia.ro pentru a avea posibilitatea de a-și face unghiile oricând. La salon dacă te duci e destul de dificil, e pe bază de programare și etc.

Și stai și te întrebi de ce vor să fie femeile cochete? Păi în primul rând, vor să fie admirate. Trăim niște vremuri în care expunerea este uriașă. Prin intermediul rețelelor de socializare expunerea este maximă iar laudele la adresa celor frumoase nu încetează să curgă.

Cu cosmetice și haine provocatoare orice fată de 11 ani ori femeie la pensie poate să fie admirată pentru că din păcate, în spatele acestor laude se ascund niște semi bărbați care nu au curaj să facă asemenea laude în realitate dar în fine, acesta este mersul underground al socializării online.

Femeile cochete au ajuns cochete prin definiție, prin esență, prin manichiura franțuzească pe care au grijă să și-o reînnoiască cel puțin o dată pe săptămână. Femeile cochete sunt dispuse să investească oricât este necesar în aspectul lor și nu le este rușine cu acest lucru.

Prea puțini să mai fie bărbații care să aprecieze femeile naturale, de pe care nu dai jos trei lopeți de machiaj. Așadar, ce motiv ar avea să nu dorească perfecțiunea? În ziua de azi, perfecțiunea în ceea ce privește frumusețea este destul de ușor de atins. Totul ține de machiaj și de un corp de invidiat pe care îl poți obține la fel, cu ceva muncă de sală. Tot ce contează este să investești…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here