Home Diverse Cum poți amenaja interiorul unui apartament pentru a câștiga cât mai...

Cum poți amenaja interiorul unui apartament pentru a câștiga cât mai mult spațiu

835
0
apartamente

Cei care locuiesc în apartamente sunt din start frustrați din cauza locului destul de mic în care își pot duce traiul de zi cu zi. Evident, nu intră în discuție cei care își permit apartamente cu 4 camere sau de peste 100 de metri pătrați. Discutăm despre cei care caută metode de eficientizare ale spațiului locativ chiar și prin prisma unor simple uși de interior.

În cele ce urmează o să discutăm puțin despre câteva metode ce te vor ajuta destul de mult în cazul în care dorești să amenajezi apartamentul astfel încât să câștigi cât mai mult spațiu. Aceste metode te vor face să te bucuri mult mai mult de casa în care locuiești și îți vor da o stare de mulțumire generală. Așadar, haideți să vedem 5 metode prin care poți exploata la maxim spațiul locativ.

5 metode prin care poți câștiga metri pătrați în apartamente

  1. Folosește mobilă low profile pentru sufragerie și dormitor. Este acea mobil cu o lățime mult mai mică dar foarte bine compartimentată astfel încât să nu se piardă din utilitate.
  2. Folosiți ușile culisante. Am văzut acest tip de ușă la un hotel din Sinaia și mi s-au părut o idee foarte eficientă. Practic ai mai mult spațiu când ai uși culisante.
  3. Dărmă debaralele și cămările întrucât datează dintr-o vreme în care oamenii aveau ce depozita. În ziua de azi, în loc să aducem de la țară noi suntem cei care ducem acolo.
  4. Folosește și balconul dacă ai posibilitatea, sunt vreo 3 metri pătrați de care chiar poți să te bucuri. Practic, reușești să mărești suprafața unei camere cu cel puțin 10%.
  5. Folosește paturile supraetajate pentru copii și paturile integrate în bibliotecă pentru tine. Dacă ai camerele mici și reușești să scapi de part, ai rezolvat o problemă destul de mare.

Și asemenea trucuri sunt destul de multe la număr, am încercat să enumăr 5 cele mai importante pe care dacă le veți pune în practică, cred că veți reuși să faceți rost de suficienți metri pătrați astfel încât să  simțiți diferența.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here