Home Diverse Copilul plânge la dentist? Iată unde trebuie să îl duci ca să...

Copilul plânge la dentist? Iată unde trebuie să îl duci ca să scapi de această problemă

954
0
dentist

Copiii au o problemă cu dentiștii, cu doctorii în general. Nu le plac nici un fel de doctor pentru că îi asociază cu durerea. Pastilele de asemenea sunt al doilea mare inamic al lor. Totuși, există o soluție la treaba asta iar dacă locuiești în București vei rezolva destul de simplu. Tot ce trebuie să faci este să mergi cu cel mic la centrul de stomatologie și dentiști pentru copii Trident.

Foarte mulți părinți nu își dau seama de faptul că dentiștii care tratează oameni maturi nu se pricep la copii, nu își schimbă comportamentul atunci când lucrează cu un copil. E foarte important ca acea clinică la care mergeți cu cel mic să fie special destinată tratării celor mici pentru că veți  vedea diferența între un stomatolog normal și unul pentru copii. Atâta timp cât există medici care se pricep la copii și îi tratează pe măsură, copilul nu va mai plânge niciodată când va auzi de dentist.

În plus, dacă aveți un copil care acceptă foarte greu să încerce un dentist nou, în ciuda faptului că plânge oricum și când merge la actualul, puteți să îi promiteți ceva recompense astfel încât să îl motivați pur și simplu să nu mai plângă. Cred că dacă o să rezervați cazare la Hotel Cumpătu în Sinaia, combinați cu o clinică stomatologică nouă special destinată copiilor, o să reușiți să eliminați pentru totdeauna drama legată de mersul la dentist. Cel mic o să fie impulsionat de excursia la munte iar o dată ajuns în clinica special destinată celor mici, o să îi placă atât de mult , încât o să vină de plăcere data viitoare fără să mai verse o lacrimă.

Fiți inteligenți și profitați de avantajele societății moderne pe cât posibil. Nu e ca și cum l-ați păcăli pe cel mic, doar că îl veți ajuta să treacă mai ușor peste vizita la dentist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here