Home Diverse Care sunt vitaminele pentru care sistemul imunitar al copilului are nevoie un...

Care sunt vitaminele pentru care sistemul imunitar al copilului are nevoie un surplus iarna?

2443
0
sistemul imunitar

Iarna este unul dintre cele mai capricioase anotimpuri și asta din cauza faptului că frigul slăbește destul de mult sistemul imunitar. Este anotimpul gripelor și răcelilor și partea proastă este că ține destul de mult. Dacă ne gândim mai bine, partea mult mai proastă este că cei mici sunt cei mai grav afectați întrucât sistemele lor imunitare sunt oarecum fragile și în dezvoltare. E mult mai lesne de înțeles de ce un copil care aleargă dezbrăcat prin zăpadă la săniuș se îmbolnăvește.

Ei bine, părinții sunt cei care au de tras ponoasele și cu siguranță mulți doreasc să facă orice astfel încât ai lor copii să nu se mai îmbolnăvească niciodată, mai ales iarna.  Acest lucru poate fi prevenit doar că cei mici nu sunt genul de indivizi care să priceapă cu vorba bună să stea îmbrăcați la joacă. Un copil care va simți că-l ține haina întotdeauna o va da jos de pe el indiferent cât îi va repeta un părinte să nu se dezbrace. Știm cu toții faptul că cei mici nu ascultă niciodată.

Pentru că discutam mai devreme despre prevenirea îmbolnăvirilor pe timp de iarnă iar acest lucru nu se referă la haine, trebuie să spunem că vitaminele sunt soluția. Întărirea organismului fragil pe timp de iarnă se poate face numai cu ajutorul vitaminelor pe care le puteți cumpăra bineînțeles de la Bioportal. Haideți să trecem în revistă cele mai importante vitamine de care copilul va avea nevoie în sezonul rece și când spun sezon rece nu mă refer doar la cele 3 luni de iarnă, ci și la toamnă primăvară.

3 vitamine necesare unui sistem imunitar în dezvoltare pe timp de iarnă

  1. Vitamina C – pentru că nu veți convinge prea simplu copiii să mănânce ardei sau portocale foarte acre, ori grefe…
  2. Vitamina A – menține sănătatea ochilor și contribuie la întărirea sistemului imunitar. Găsiți preț Vitamina A destul de bun la Bioportal.
  3. Vitamina D – foarte necesară pentru fixarea calciului în oase și întărirea sistemului imunitar.

Așadar, indiferent că decideți să trimiteți pe cei mici la lecții de canto pentru copii ori la săniuș pe timp de iarnă, țineți cont de cele 3 vitamine esențiale cu care trebuie să îi bombardați pentru a vă asigura că sistemul lor imunitar este bine pus la punct.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here