Home Lifestyle Care sunt țările din Africa în care localnicii sunt fericiți?

Care sunt țările din Africa în care localnicii sunt fericiți?

935
0
africa

Ce poate face locuitorii unei țări cu adevărat fericiși? Bogăția, libertatea sau o guvernare de încredere? Potrivit ultimul raport al World Happiness, scos la iveală cu ajutorul unor date venite de la Organizația Națiunilor Unite, aceștia sunt cei 3 factori cheie care determină nivelul de fericire al fiecărei țări în parte. Așa se poate măsura nivelul de fericire.

6 factori cheie au fost măsurați pentru a stabili un top mondial al celor mai fericite țări, factori precum libertatea de alegere, suportul social, generozitatea, etc. Doar 5 țări africane au reușit să se integreze în acest top 100 al celor mai fericite țări din lume. Iată care sunt acestea…

Cele mai fericite țări din lume

  1. Algeria. Pe locul 38 la nivel mondial din punct de vedere al nivelului de fericire, țara nord africană este cea mai bine poziționată.
  2. Mauritius. Pe locul 66 la nivel mondial în ceea ce privește cantitatea de fericire, țara vecină cu Turkmenistan are cetățeni aproape la fel de mulțumiți ca și algerienii.
  3. Labia. Chiar sub Mauritius, pe locul 67 la nivel mondial, este prima țară din Africa în care suportul social începe să fie factor determinant al fericirii.
  4. Somalia. Pe locul 80 mondial, libertatea de a alege este factorul determinant al fericirii în Somalia. Ca și Libia, în această țară scalează destul de mult factorii fericirii.
  5. Tunisia. Pe locul 98 în lume, țara nord africană nu se bazează pe suportul social pentru a face cetățenii mai fericiți.
  6. Nigeria. Pe locul 103, chiar la marginea TOP 100, această țară se remarcă prin faptul că oamenii se bucură de libertatea de a alege și de suportul social.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here