Home Diverse 3 lucruri pe care trebuie să le iei în calcul atunci când...

3 lucruri pe care trebuie să le iei în calcul atunci când îți amenajezi bucătăria

1230
0
bucataria

Amenajarea bucătăriei este un moment destul de important pentru că nu discutăm de un simplu spațiu util. În România, bucătăria are și alte scopuri. Este loc de primit gazdele, de stat la cafea, la țigară și așa mai departe. Există oameni care atunci când sunt acasă, petrec cel mai mult timp în bucătărie iar din acest motiv, atunci când amenajezi spațiul, trebuie să fii atent la 3 aspecte. Unul dintre ele se leagă de celebrul colțar bucătărie și vom discuta mai pe îndelete în cele ce urmează.

3 lucruri pe care trebuie să le iei în calcul atunci când îți amenajezi bucătăria

  1. Nu subestima ventilarea. Foarte multă lume ezită să instaleze un ventilator suplimentar care să tragă fumul de țigară din bucătărie în afara incintei. Din acest motiv, camera se îngălbenește din cauza fumului, totul se îmbâcsește din cauza tutunului.
  2. Caută pe internet idei pentru amenajarea bucătăriei. Nu e bine să faci lucrurile la întâmplare mai ales dacă nu ai gusturi bune. Culoarea mobilei cu gresia și cu electrocasnicele trebuie să fie într-o armonie perfectă dacă vrei să te simți cu adevărat bine în acea cameră.
  3. Nu investi în lucruri de proastă calitate. Cred că nu sunt singurul care consideră că în România se întâmplă destul de des să se cumpere lucruri de cea mai proastă calitate, fiind foarte ieftine. Mobila ieftină de bucătărie o să vă aducă numai probleme pe termen mediu și lung. Mare atenție la ce cumpărați pentru că în bucătărie sunt cu totul alte condiții.

După cum vedeți, totul se leagă în principal de logică și de niște lucruri care vă fac viața mult mai simplă. Eu unul am ezitat să instalez ventilatorul în bucătărie iar 3 luni mai târziu din cauza fumului de țigară la greu, am fost nevoit să văruiesc. Cu mobila de bucătărie de asemenea m-am păcălit cumpărând una de slabă calitate pe care am fost nevoit să o înlocuiesc 3 ani mai târziu. Măcar am reușit să pun tonul potrivit în cameră, să potrivesc culorile cât de cât și asta numai după ce m-am uitat pe internet de ceva idei de amenajare, ceea ce vă sfătuiesc și pe voi să faceți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here