Home Tehnologie Gruparea Anonymous i-a pus gând rău lui Gigi Becali de America –...

Gruparea Anonymous i-a pus gând rău lui Gigi Becali de America – Donald Trump

901
0
Anonymous

Hackerii au pus gând rău marelui Donald Trump. A apărut o informație pe un site destinat zvonurilor Anonymous, cum că această grupare a făcut rost de numărul de telefon, adresa de domiciliu și multe alte informații personale ale magnatului imobiliar precum CNP-ul. Aceștia nu s-au oprit aici, cică ar fi făcut rost și de datele membrilor familiei lui Trump, până și cele ale purtătorului său de cuvânt și al managerului de campanie.

Cei de la CNN au sunat pe unul dintre numerele de telefon apărute pe site-ul cu pricina și persoana care a răspuns a confirmat faptul că are legătură cu Donald Trump. Un reprezentant al lui Trump a spus presei că vor căuta să bage la pușcărie pe cer care se fac vinovați de punerea în public a informațiilor personale ale lui Donald Trump.

De asemenea, printre informațiile expuse mai fac parte li ceva date legate de site-ul lui Donald Trump precum și îndemnul pentru hackeri să se ocupe de el până pe data de 1 aprilie.

În ultimele săptămâni, membri grupării Anonymous au tot postat clipuri în care condamnă pe Donald Trump.

„Spui că există un public dornic să asculte, dar în realitate promovezi doar lăcomia  și excesul de putere” spune gruparea Anonymous în unul dintre clipurile postate pe internet.

Unul dintre membri Anonymous a spus pentru cei de la CNN că operațiunea este pentru „Lulz”, un termen asociat cu hackingul pentru distracție. „Nu spunem că îl putem opri pe Donald Trump. Operațiunea presupune doar câteva comenzi” afirmă acesta.

Postarea pe internet a datelor importante legate de Donald Trump este primul pas, spune expertul în securitate David Kennedy. E foarte posibil ca gruparea să preia controlul asupra site-ului lui Trump și de acolo mai departe să încerce să facă rost de informații legate de afacerile acestuia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here