Home Diverse Arta unui fotograf din București

Arta unui fotograf din București

807
0

În Drobeta Turnu Severin, există o tradiție atunci când este nuntă. Toată lumea merge la pozat în parcul Rozelor și prin port. De multe ori am spus că aș judeca prea dur dacă aș critica acest lucru drept lipsă de imaginație al fotografilor. Poate că nu au nici alte locuri mai interesante, însă nu prea știu ce să mai cred după ce am văzut arta unui fotograf din București.

Adică sunt de acord cu faptul că Bucureștiul este într-adevăr mult mai mare iar împrejurimile pot să difere destul de mult, însă cred că atâta timp cât există imaginație, există și artă. La Drobeta Turnu Severin probabil că au rămas acei fotografi care se mulțumesc cu o poză ieftină, standard, care nu iese cu nimic în evidență, din care lipsește elementul WOW, cei talentați migrând către capitală.

A-A-48

Dacă o să priviți și voi fotografiile de mai jos, cred că o să vă convingeți asemenea mie cel puțin în ideea că fotografia poate să fie o artă atâta timp cât cel care-i dă viață este un adevărat artist. Deși tehnologia modernă nu prea dă loc de îndemânare ieșită din comun, totul fiind cam automat, există oameni care după cum putem vedea pot să sfideze regula digitalului.

Dacă mâine aș avea nuntă, aș știi din start pe cine să chem. Nu m-aș încurca niciodată cu fotografii depășiți de timp pe care îi vezi la tot pasul prin orașele mici de provincie. Aș dori întotdeauna să închiriez arta unui fotograf din București. Nunta nu este un eveniment banal ca să tratezi lucrurile cu banalitate. Nu vreau o fotografie banală pentru nunta mea.

De multe ori am dorit să mă apuc și eu de fotografie, să o transform în artă. M-am uitat chiar și pe net la aparate foto pe care mi l-aș putea permite. Am renunțat. Nu pentru că nu mi-aș permite un aparat mai scump, ci pentru că mi-am dat seama că e mai mult de cât aparat în arta fotografiei. Discutăm de idei, de cadre, de perfecțiune, lucruri la care ajungi după ani de experiență… Ei bine, eu nu am acești ani la dispoziție, nu am timp să învăț iar acesta este motivul pentru care acord atâta credit celor care reușesc să facă din fotografie o artă.

S-S-2077

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here