Home International O femeie și-a ascuns copilul într-o valiză pentru a-l duce în Franța

O femeie și-a ascuns copilul într-o valiză pentru a-l duce în Franța

1638
0
valiza

Pățania s-a întâmplat pe aeroportul internațional Charles de Gaulle din Paris, luni, iar femeia a fost arestată. Aceasta venea din Turcia, cu avionul care decolase din Istanbul. Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, era implicată într-un proces alambicos de adopție a unei fetițe din Haiti. Copilul bineînțeles că nu avea bilet și are o vârstă cuprinsă între 2 și 4 ani, spun oficialii Air France.

Femeia a fost prinsă în momentul în care își scotea copilul din valiză, pasagerii zborului Air France 1891  au observat acest lucru și au anunțat echipajul avionului. Air France a declarat: „Am solicitat prezența poliției franceze la sosire și vom coopera cu toate autoritățile competente pentru a soluționa acest caz cât mai repede și cât mai bine”.

Femeia a fost arestată de poliția franceză pe aeroportul din Paris  iar copilul a rămas în grija autorităților franceze, potrivit celor de la Air France. Deocamdată nu se cunosc detalii legate despre acest caz, însă pe măsura ce acestea or să apară, o sa vi le prezentăm și noi. Nu cunoaștem motivul exact pentru care femeia a decurs la acest gest, lucru ce urmează să fie lămurit în curând.

De asemenea, este o enigmă cum a reușit femeia să intre în avion cu cupiul de 2-3 ani în valiză, întrucât securitatea la aeroporturi este destul de strictă în ultima vreme, mai ales cu ultimele atacuri teroriste din Turcia și Franța.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here