Home International O femeie și-a ascuns copilul într-o valiză pentru a-l duce în Franța

O femeie și-a ascuns copilul într-o valiză pentru a-l duce în Franța

1572
0
valiza

Pățania s-a întâmplat pe aeroportul internațional Charles de Gaulle din Paris, luni, iar femeia a fost arestată. Aceasta venea din Turcia, cu avionul care decolase din Istanbul. Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, era implicată într-un proces alambicos de adopție a unei fetițe din Haiti. Copilul bineînțeles că nu avea bilet și are o vârstă cuprinsă între 2 și 4 ani, spun oficialii Air France.

Femeia a fost prinsă în momentul în care își scotea copilul din valiză, pasagerii zborului Air France 1891  au observat acest lucru și au anunțat echipajul avionului. Air France a declarat: „Am solicitat prezența poliției franceze la sosire și vom coopera cu toate autoritățile competente pentru a soluționa acest caz cât mai repede și cât mai bine”.

Femeia a fost arestată de poliția franceză pe aeroportul din Paris  iar copilul a rămas în grija autorităților franceze, potrivit celor de la Air France. Deocamdată nu se cunosc detalii legate despre acest caz, însă pe măsura ce acestea or să apară, o sa vi le prezentăm și noi. Nu cunoaștem motivul exact pentru care femeia a decurs la acest gest, lucru ce urmează să fie lămurit în curând.

De asemenea, este o enigmă cum a reușit femeia să intre în avion cu cupiul de 2-3 ani în valiză, întrucât securitatea la aeroporturi este destul de strictă în ultima vreme, mai ales cu ultimele atacuri teroriste din Turcia și Franța.

Previous articleCoreea de Nord testează două rachete cu rază mică de acțiune
Next articleObligatiile Fiscale ale PFA-urilor in 2016
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here