Home International Mamă împușcată de fiul de 4 ani

Mamă împușcată de fiul de 4 ani

800
0
impuscata

Bineînțeles, pățania s-a petrecut la americani, unde o femeie a fost împușcată accidental de propriu copil, în vârstă de  4 ani. Accidentul s-a petrecut în Florida iar numele tinerei este Jamie Glint, în vârstă de 31 de ani.

Marți, aceasta a ajuns la spital după ce un polițist a observat mașina acesteia oprită între cele două benzi de circulație. Acesta a coborât și a observat femeia care agoniza și cerea ajutor cu ultimele puteri. Singura persoană care se mai afla în mașină alături de ea era copilul în vârstă de 4 ani care nu a fost rănit.

„Stătea pe locul șoferului iar copilul era în spatele ei, pe bancheta din spate. Glonțul i-a intrat prin spate și a ieșit prin abdomen. Glonțul a fost recuperat din interiorul mașinii, calibrul 45” spune căpitanul Joseph Welles.

Autoritățile spun că arma de foc era deținută legal de Gilt, care avea o pagină de Facebook intitulată „Jamie Gilt for Gun Sense”, unde posta destul de des gânduri, idei, prin care promova armele.pe pagina personală de Facebook, Gilt a postat o fotografie alături de fiul ei de 4 ani alături de o armă de calibrul 22.

De miercuri până acum, se pare că ambele pagini de Facebook au fost dezactivate. Polițiștii nu au reușit să pună femeii întrebări pentru că se află într-o stare destul de proastă la spital.

Deși SUA are o politică a armelor destul de permisivă, cei care le lasă la îndemâna copiilor pot să facă ani grei de pușcărie. Este un delict destul de important în statul Florida, SUA acest lucru. Deocamdată, femeia nu va fi acuzată până în momentul în care vor reuși să îi pună câteva întrebări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here