Home Diverse Vrei să încerci cazare regim hotelier București, garsoniere și apartamente? Iată 3...

Vrei să încerci cazare regim hotelier București, garsoniere și apartamente? Iată 3 motive destul de bune

1195
0
cazare regim hotelier

Cazarea în București poate să fie de multe ori o mare bătaie de cap și asta din cauza faptului că în ultimii 25 de ani au tot apărut hoteluri, moteluri, hosteluri, pensiuni peste pensiuni care au cam destabilizat piața serviciilor hoteliere din București. Cum au destabilizat-o? Păi simplu, au oferit exact ce și-a dorit românul tipic: prețuri mici și calitate din ce în ce mai puțină. Au început să apară acele hoteluri de 2 și 3 stele care nu ar trebui să aibă nici măcar jumătate de stea, acele hoteluri de 4 stele care deși au prețuri de 4, oferă calitate doar de două stele și așa mai departe.

Care este cea mai bună soluție pentru cazare în București în acest moment?

Ei bine, eu unul înclin către cazarea în apartamente și garsoniere în regim hotelier. De ce? Pai pentru că ofera aceleași prețuri sau de multe ori prețuri chiar mai mici, însă confortul este mult mai mare. Nu cred ca exista hoteluri în București care să îți poată oferi un întreg apartament pentru doar 30 – 40 de euro pe zi. Chiar nu cred sau dacă există, cine știe ce surprize mai ai din punct de vedere al calității.

3 motive să încerci cazare regim hotelier București, garsoniere și apartamente

Haideți să trecem în revistă principalele 3 motive pentru care ar trebui să încerci cazare regim hotelier București, garsoniere și apartamente. Cu siguranță veți găsi și voi la fel de interesante cele spuse mai jos.

  1. Calitatea – cred că nu poate nimeni să conteste calitatea unui apartament. Ai bucătărie, ai baie proprie, ai de toate. Spațiul e mult mai mare comparativ cu o cameră de hotel. În plus, cei care închiriază în regim hotelier sunt mult mai grijulii cu întreținerea camerelor.
  2. Prețul – păi de ce să dai la hotel 50 de euro pentru o noapte de cazare când poți să dai 35 -40 de euro și să te bucuri de spațiu mai mare, bucătărie proprie, condiții generale mult mai bune? Acuma rămâne la alegerea fiecăruia, însă e mai avantajos apartamentul în regim hotelier.
  3. Locația – de multe ori nu găsim un hotel care să fie în vecinătatea locației unde avem noi treabă în București, iar să schimbi 3 tramvaie, 2 troleibuze, 3 microbuze și să mai mergi și cu metroul, nu e o soluție mai ales pentru cei care nu sunt din București. Astfel, e posibil ca în apropiere să existe un apartament de închiriat în regim hotelier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here