Home Diverse Locuiesti in Bucuresti? Iata 3 motive sa incerci un job in...

Locuiesti in Bucuresti? Iata 3 motive sa incerci un job in videochat

1373
0
videochat

Traiul in Bucuresti nu a fost niciodata atat de simplu pe cat a parut pentru unii si altii. Foarte multi au impresia ca celor de la Bucuresti le-a pus Dumnezeu mana in cap, ca au joburi foarte bine platite si mai pe romaneste: se scalda in bani. Ei bine, nu e chiar asa pentru ca cele mai multe locuri de munca in Bucuresti, bine platite zic, nu sunt accesibile oricui. Cunosc oameni destul de competenti care nu au reusit sa se angajeze in Bucuresti pe mai mult de 1500 – 2000 de lei…

Bineinteles, nici pregatirea lor nu era una de top. Adica nu ai cum sa te astepti sa ai salariu de 1000 de euro pe luna si tu sa ai 8 clase sau doar liceu. Hai, cu liceu mai faci ce mai faci, insa cei care nu au o calificare bine inchegata pe care sa o stapaneasca, nu cred ca vor reusi sa gaseasca nimic serios de munca. Totusi, fetele mai au o sansa si aceasta sansa se numeste videochat. Daca locuiesti in Bucuresti, iata 3 motive principale pentru care ar trebui sa devii model de videochat.

3 motive sa incerci un job in videochat

  1. Nu ai nevoie de studii. Nu conteaza ca ai 4 clase sau 12 sau ca ai doctorat in cine stie ce stiinta. Atata timp cat stii sa vorbesti si sa te porti, poti lucra la videochat fara probleme. Aici nu se tine cont de faptul ca nu ai carte. Trebuie doar sa ai unde sa stai in Bucuresti si totul se rezolva.
  2. Poti castiga peste 1000 de euro pe luna. Cam aceasta este limita pe care romanii viseaza sa o depaseasca in tara, adica doresc sa castige banii pe care i-ar castiga daca ar munci in strainatate. Daca scazi cheltuielile de cazare in alta tara, cam cu 1000 de euro curati mai ramai lunar.
  3. Ai un loc de munca linistit. Fetele care au lucrat pe la magazine sau pe la patroni libidinosi or sa inteleaga foarte bine la ce ma refer. La videochat programul de lucru se respecta si nu iti va cere nimeni favoruri sexuale doar ca sa iti dea sansa sa ai un loc de munca.

Dupa cum puteti vedea, un job la videochat se incadreaza in tiparul unui job perfect pentru doamne si domnisoare care sunt ceva mai pricinuite in gasirea unui loc de munca la care sa fie respectate de patroni, colegi, etc. Trebuie doar sa nu existe atatea inhibitii si sa existe o mentalitate occidentala pentru ca in strainatate videochatul exista de cand lumea si toti inteleg acest concept.

Si in Romania videochatul a inceput sa prinda teren. In ultimii 3 ani mentalitatea in tara a inceput sa se schimbe pe ici pe colo prin partile esentiale si iata ca a cest concept a putut sa prinda ceva radacini. E un lucru bun dupa parerea mea pentru ca este primul pas prin care putem curata mentalitatea  de prejudecati. Mai e cale lunga totusi, insa inceputul e promitator. Vom vedea, cum zice orbul…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here