Home Diverse Cum poti creste volumul de vanzari cu investitie minima

Cum poti creste volumul de vanzari cu investitie minima

857
0
vanzari

Domeniul vanzarilor este unul destul de activ si din pacate ai doar doua sanse sa reusesti in acest camp: ori esti facut pentru a vinde, ori te duci si faci cursuri de calificare in domeniu, chiar si facultate. Am spus intotdeauna faptul ca un vanzator bun este capabil sa vanda orice oricui, mai ales in momente in care piata este saturata si pare ca nu ar mai putea sa cumpere nimeni nimic… Ei bine, din pacate, in ziua de azi se nasc din ce in ce mai putini tineri facuti pentru vanzari si e destul de dificil sa iti formezi o echipa cu oameni caliti in mod natural pentru a vine dar asta nu-i o problema cruciala, consider eu. Exista solutii.

Ai o echipa de vanzari si vrei sa o optimizezi? Iata cum poti face acest lucru

Dupa cum spuneam mai sus, in ziua de azi e foarte dificil sa pui mana pe niste oameni formati in vanzari, ori care sa aiba un spirit nativ inclinat inspre a vinde. In aceasta situatie, este imperios necesar sa apelezi la cursuri vanzari. Bineinteles, ai de ales intre o gama foarte variata de traineri, insa pe domeniul vanzarilor o singura firma iese in evidenta cu seriozitate si performante dovedite: Traininguri Specializate Romania. Prin intermediul acestor traininguri de lunga durata, vei reusi sa iti cladesti acea echipa de vanzari pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna si care are rezultate peste asteptari.

Din cauza faptului ca exista atat de putini oameni care se nasc cu comertul in sange, e nevoie de o perfuzie ce poate fi aplicata prin intermediul acestui gen de cursuri. Atata timp cat “nimeni nu se mai naste invatat”, e momentul sa formam echipe, sa instruim, sa cladim mai pe romaneste…

De ce unii antreprenori se tem de traininguri

Nu cred ca sunt singurul care a observat faptul ca foarte multi antreprenori se tem sa investeasca bani in echipa lor de vanzari. Cel mai clar exemplu se poate intalni in secotrul de firme ce dispun de echipe de vanzari de 5-6 angajati… Acesti oameni nu investesc in traininguri pentru ca merg pe ideea ca o data scoliti, acesti tineri vor migra catre o companie mai puternica, nu au siguranta ca angajatii vor ramane in firma.

Ei bine, este clar ca nimeni nu poate garanta faptul ca oamenii vor ramane in companie pana vor iesi la pensie, insa cred ca trebuie sa ne asumam totusi niste riscuri. Stiti voi zicala, cine nu risca, nu castiga… Cunosc cazuri asemanatoare, antreprenori care se plangeau ca nu reusesc sa stabilizeze o echipa de vanzari, insa care niciodata nu au renuntat la a investi in traininguri. Care a fost rezultatul;? Rezultatul a fost ca pe termen mediu si lung nu doar au reusit sa gaseasca oamenii care sa ramana in companie, dar au avut parte si de rezultate foarte bune cu aceste echipe de vanzari “instabile”…

Cred ca este momentul ca echipele de vaznari de pretutindeni sa intre in traininguri de specialitate mai ales daca au in componenta oameni la inceput de drum, oameni care au nevoie de o infuzie de tactica. Sa vinzi inseamna intotdeauna sa ai tactica si inteligenta la purtator. Daca nu te nasti cu ele, nu-i nici o problema, le poti dobandi prin intermediul unui training de specialitate in vanzari.

Care este cel mai mare avantaj al trainingurilor in vanzari

Trainingurile in vanzari sunt de asemenea cea mai ieftina metoda prin care poti spori volumul de vanzari si are avantajul faptului ca o data echipa dezvoltata, dezvoltata va ramane pentru totdeauna. Nu e ca si cum ai investi intr-o campanie publicitara al carei efect incepe, se deruleaza apoi se sfarseste. O data instruirea dusa la final, oamenii nu se mai pot intoarce la stadiul de dinainte de training nici daca doresc. Astfel, echipele vor reusi sa vanda constant mult mai mult fata de stadiul de dinainte de training. Acesta este cel mai mare avantaj al cursurilor specializate destinate acestui domeniu al vanzarilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here