Home International Un actor japonez a fost omorat cu o sabie samurai din recuzita

Un actor japonez a fost omorat cu o sabie samurai din recuzita

659
0
sabie samurai

Iata ca se intampla si la case mai mari, chiar si la japonezi. O repetitie a luat o turnura de-a dreptul tragica luni dupa ce un actor a fost injunghiat in stomac cu o sabie samurai din recuzita. Daigo Kashino, in varsta de 33 de ani a fost dus de urgenta la spital, insa rana suferita a dus la decesul acestuia cateva ore mai tarziu. Actorul repeta intr-un studio din Kyoto o sceneta de actiune alaturi de alti actori, cand a fost injunghiat in stomac cu un obiect ce semana a sabie samurai.

Ca de obicei, nimeni nu a vazut exact ce s-a intamplat. Colegii cu care Daigo Kashino repeta au declarat la politie ca au auzit dintr-o data un tipat si apoi l-au vazut pe colegul lor intins pe podea, intr-o balta de sange. Inca nu se stie daca este vorba despre o mana criminala, un accident sau chiar o sinucidere, politia ramanand sa faca investigatii suplimentare.

Este al doilea incident de genul in ultimele saptamani cand moare un actor pe scena. La inceputul lunii, actorul italian Raphael Schumacher a dost declarat mort dupa ce a fost spanzurat din greseala in timpul unei repetitii ce includea spanzuratoarea….

Revenind la actorul injunghiat in Japonia, trebuie sa precizam faptul ca dramele cu sabii jidaigeki sunt parte integrala a culturii japoneze, iar scenele in care sunt prezentate lupte cu sabii apar peste tot, in teatre, la TV, in filme, etc…

 

Previous articleTurcia nu va trimite trupe terestre in Syria
Next articleCe inseamna o bucatarie utilata?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here