Home Diverse Cauti o oferta pentru garsoniera regim hotelier Bucuresti? Acest articol te poate...

Cauti o oferta pentru garsoniera regim hotelier Bucuresti? Acest articol te poate ajuta

800
0
garsoniera

Inchirierea imobilelor in regim hotelier incepe sa fie o solutie din ce in ce mai cautata pe piata hoteliera din Romania pentru ca aduce exact ceea ce lipseste hotelurilor. Preturile sunt cam aceleasi, uneori mai mici in functie de preferinte, insa ai la dispozitie o sumedenie de facilitati precum bucatarie proprie, o casa intreaga la discretie in care puteti sta si 10 insi. Bucurestiul este genul de oras care avea nevoie de asemenea servicii pentru ca stim cu totii cum sunt hotelurile din capitala: jalnice…

De ce sunt hotelurile din capitala de toata jena

Pai cred ca nu putini au fost aceia care au fost nevoiti sa stea cateva zile la hotel in Bucuresti si au ramas cu un gust amar. Servirea destul de proasta, angajatii destul de uraciosi care s-au comportat execrabil, conditiile de cazare foarte proaste, aproape in bataie de joc si toate acestea la un pret de-ti sare basca din cap… Pai mai frate, eu inteleg sa ceri 40 – 50 de euro pentru o noapte de cazare pentru un hotel de 4 stele, insa am pretentia ca acele 4 stele sa existe in realitate si sa se regaseasca in calitatea serviciilor.

Bineinteles ca treaba asta nu se intampla si ca nimeni nu prea vrea sa se mai cazeze prin hotelurile bucurestene. La moda in ultima vreme erau oricum pensiunile pentru ca spre deosebire de hoteluri, aveau preturile ceva mai mici si servirea rea impecabila. Proprietarii de pensiuni respecta tare mult pe cel care le calca pragul. Hotelierii nu coboara niciodata in lumea muritorilor de rand ca sa mai vada din cand in cand care-i situatia, ei asteapta doar sa le intre banii in cont…

5 motive sa mergi pe o oferta pentru garsoniera regim hotelier Bucuresti

  1. Beneficiati de un spatiu mult mai generos fata de o camera de hotel
  2. Beneficiati de bucatarie proprie, baie si masina de spalat
  3. Puteti sa stati 50 de oameni in ea, se plateste acelasi tarif
  4. Preturile sunt aceleasi ca la hotel, uneori chiar mai ieftin
  5. Nu va deranjeaza nici un angajat morocanos fara chef de munca

Cum gasesti o garsoniera de inchiriat in regim hotelier in Bucuresti?

Internetul este cel mai bun prieten al tau, iti ofera la orice ora o oferta pentru garsoniera regim hotelier Bucuresti cu doar cateva clickuri. Bineinteles, daca ai nevoie de apartamente cu siguranta poti sa gasesti si ceva de genul, eu unul am dat drept exemplu garsonierele intrucat sunt cele mai cautate.

Garsonierele au cele mai mici preturi pentru inchiriat in regim hotelier si de obicei, oamenii care au nevoie de cazare sunt in numar de maxim 2… Atunci cand exista o solicitare pentru 3-4 persoane, atunci da, e nevoie de un apartament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here