Home Terorism Baze militare ISIS descoperite in muntii din Georgia

Baze militare ISIS descoperite in muntii din Georgia

970
0
isis

Se pare ca Statul Islamic si-a intins tentaculele peste tot in lume si a reusit sa se mute din Syria si zonele bombardate de o intreaga planeta in tari pe care nimeni nu le-ar fi banuit. In timp ce Putin si NATO se ocupa sa faca arsice Syria, sa o rupa practic in doua, bombardand de cateva luni bune tot ce misca in asa zisele teritorii ISIS, acestia si-au facut niste baze secrete prin muncii Gerogiei.

Informatiile au fost aduse in prim plan de Serghei  Lavrov, care afirma faptul ca baze militare ISIS au fost descoperite in Defileul Pankisi din Georgia. Descoperirea a fost facuta de Serviciile Secrete ruse care opereaza international. Serghei Lavrov afirma faptul ca militantii acestei organizatii teroriste folosesc de multa vreme aceasta zona muntoasa greu accesibila drept loc de adapost si antrenament.

Defileul Pankisi se afla in regiunea caucaziana a Georgiei si este considerata drept o regiune foarte greu accesibila datorita formelor de relief deloc prietenoase. Bineinteles, teroristii se pare ca profita de ele destul de bine fiind imposibil de controlat. Ministrul rus de externe Serghei Lavrov este de parere ca e necesara o interventie imediata in acele regiuni pentru a nu permite ISIS sa se raspandeasca si mai mult.

Statul Islamic reprezinta o organizatie terorista ce a autoproclamat un califat islamic in doua regiuni din Irack si Syria. Cei care lupta pentru ISIS sunt destul de raspanditi si prin tari precum Afganistan, dar si in nordul Libiei sau Egipt. ISIS reprezinta o organizatie fundamentalista sunnita si a inceput sa fie din ce in ce mai vocala dupa cateva atentate de renume precum cele de la Paris din decembrie 2015…

Previous articleLegea fumatului nu e asa de simplu de aplicat precum pare
Next articleSe pregateste o interventie militara de amploare in Libia
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here