Home Editorial sau Guest Post Sa vina 4G, ca 3G ciuciu la Digi Mobil

Sa vina 4G, ca 3G ciuciu la Digi Mobil

1429
0

Am fost la 17 km de Drobeta Turnu Severin intr-un sat numit Stefan Odobleja. Bineinteles ca nu exista semnal Digi Mobil. Ma uitam la telefon, nici o linie. La semnal, aparea multimea vida… Emergency calls only scria mare si impunator pe ecranul telefonului. Bine ca s-au laudat cu surle si trambite ca au adus viteze 4G la internet si draci de-amiaza, cand ei nu au semnal 3G la 17 km de un oras mare precum Drobeta Turnu Severin.

Cred ca suntem campionii inutilitatii, campionii mizilicurilor. Nu ne bate nimeni in toata Europa. E ca si cum ne-am lauda ca vindem Ferrari cand noi nu avem autostrazi si drumuri pe care sa ne plimbam cu asa ceva.  E de-a dreptul incredibil. Cum sa incepi ma sa te lauzi ca tu ai 4G cand nu ai semnal la telefonul obisnuit peste tot, mai ales la o aruncatura de bat de un oras mare precum Drobeta Turnu Severin? Dar na, romanul e usor de pacalit si de prostit. Ne-am obisnuit vindem pielea ursului din padure in tara asta…

Si bine, acuma or sa vina o armata de inutili care or sa spuna “lasa , nu te mai vaita ca e 4 euro pe luna cu tot cu Tva, adica 17 lei”… Pai mai in gluma mai in serios, daca as sta la Stefan Odobleja, cum as putea eu sa folosesc 4G-ul cand eu nu am nici macar semnal la 3G? E de-a dreptul ridicol ce se intampla si cred ca astept degeaba ziua in care oamenii or sa faca lucrurile asa cum trebuie, adica sa se apuce sa construiasca retea 4G cand are semnal cu 3G peste tot in taram nu doar in orase… Ca am mai fost o data pana la Vidin si cand vine semnalul Digi, cand pleaca..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here