Home Monden Nelu Curca s-a calugarit

Nelu Curca s-a calugarit

1788
0

Pe Nelu Curca probabil ca toti il cunoasteti din serialul La Bloc, unul dintre cele mai reusite seriale de comedie romanesti de pe micile ecrane. Acest serial a rulat ani de zile pe Pro TV si dintr-o data s-a pun punct. Cred ca prea putini sunt cei care stiu faptul ca Nelu Curca este calugar in acest moment iar alegerea sa nu a fost una pripita. Dar, inainte de toate, sa ii spunem si noi pe nume. Doar nu credeti ca il cheama Nelu Curca si in realitate, nu? Numele sau adevarat este Coada Mihai…

Prin 2013, au aparut primele imagini cu Nelu Curca cu barba, imbracat in haine calugaresti si oamenii au fost socati cu siguranta. Golanul din La Bloc calugar? Parca nu-ti vine sa crezi. Mihai povesteste pentru cei de la Cancan:

“Eu m-am intors la Dumnezeu dintr-un pacat foarte greu. In 1994 am facut un pacat si am simtit ca este un pacat greu. Mi-aduc aminte de un vis. Si cred ca a fost de la Dumnezeu, pentru ca in el aparea Crucea. Se facea ca a venit cineva langa mine si m-a dus in Cosmos cu o viteza uriasa. Instantaneu m-am aflat in fata unei cruci luminoase, asezata cumva orizontal, dar departe. Percepeam distanta, spatiul pana acolo. Si eu am intrebat pe cel care ma dusese: „Doamne, ce o fi dincolo?”. Si in clipa aceea m-am trezit. Visul acesta, dintr-o data, m-a cutremurat. Si Crucea, crucea aceea nu pot s-o uit…”

Poate ca uneori nu trebuie sa ne mai surprinda deciziile oamenilor, insa atunci cand acestea sunt uluitoare, nu poti de cat sa speri ca oamenii respectivi sunt intregi la minte. Nu vreau sa insinuez ca lui Mihai ii fileaza lampile, insa incerc sa il inteleg si nu prea reusesc. Poate intelegeti voi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here