Home Diverse 4 motive sa cumperi etichete autocolante de la IMPACT VISION

4 motive sa cumperi etichete autocolante de la IMPACT VISION

1862
0

Etichetele autocolante sunt printre noi de zeci de ani. Cu cat inaintam ca societate, cu atat devin mai interesante, mai viu colorate si mai atragatoare pentru ca si designul in sine evolueaza. Astazi, in cazul in care avem nevoie de etichete autocolante pentru produsele lansate pe piata, exista diversitate, multe firme capabile sa le produca, insa nu toate reprezinta un pol al seriozitatii. In cele ce urmeaza, vom trata putin cateva motive pentru care ar trebui sa cumperi etichete autocolante de la Impact Vision, o firma care activeaza in domeniul productiei publicitare de top. Asadar, haideti sa vedem…

stickere-auto-moto

4 motive sa cumperi etichete autocolante de la Impact Vision

  1. Pretul. In industrie, pretul cu care achizitionezi materiile prime pentru produsele tale influenteaza pretul final de la raft cu care tu poti vinde. Cei de la Impact Vision au unele dintre cele mai mici preturi pentru etichete autocolante din cate cunosc eu, adica 10 euro metrul patrat, pret fara TVA. Din punctul meu de vedere, eticheta intra in categoria materiilor prime, asa ca ar trebui sa ai grija la acest aspect.
  2. Calitatea de imprimare. Calitatea de imprimare este cea care poate face diferenta dintre un produs care se vinde si unul care ramane pe raft. Din pacate, in Romania se vinde eticheta, nu produsul, asa ca trebuie sa ai grija la calitatea etichetei autocolante de pe produs. O eticheta prost imprimata, neclara, cu niste culori sterse nu va reusi sa vanda nimic. Cei de la Impact Vision pot imprima etichete cu o rezolutie de pana la 1440 dpi, exact ce ai nevoie.
  3. Etichetele autoadezive se pot lipi pe aproape orice. E bine sa lucrezi cu un partener care e capabil sa iti ofere solutii. In cazul in care ai o fabrica, e clar ca vei avea nevoie de etichete autocolante care sa se poata lipi pe suprafete diverse precum metal, plastic, sticla, lemn, asfalt, gresie, marmura, etc. Diversitatea trebuie sa fie caracteristica definitorie a celor care lucreaza in productie publicitara.
  4. Cei de la Impact Vision pot imprima orice dimensiune, orice forma, nu doar etichete autocolante rotunde, patrate, dreptunghiulare. Se poate asigura orice contur si din punctul meu de vedere acesta este un mare atu. Este cunoscut lucru faptul ca produsele cu o forma ciudata au atractie la public. Bineinteles ca vor avea nevoie de o eticheta pe masura.

Daca am reusit sa va atrag atentia si sa scot in evidenta cateva aspecte importante care ar putea sa va ajute in vanzarea unui produs, ma bucur si sunt sigur ca veti face o alegere foarte buna in cazul in care va si decideti sa colaborati cu cei de la Impact Vision chiar si pentru simple etichete.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here