Home Diverse Cauta pe internet cele mai bune oferte pentru Thailanda daca doresti un...

Cauta pe internet cele mai bune oferte pentru Thailanda daca doresti un concediu de neuitat

900
0
Thai traditional boats on Railay Beach, Krabi.

Thailanda a fost, este si va ramane intotdeauna o tara exotica de mare interes turistic. Este cu siguranta una dintre tarile pe care as vrea sa le vizitez intr-un sejur – concediu. Sa speram ca la vara, cand temperaturile de 40 de grade Celsius vor deveni insuportabile pe la Severin, sa reusesc sa fug vreo 5-6 zile in Thailanda pentru putina relaxare. Pana la urma la ce bun atata munca daca nu ne si relaxam?

Nu e bine sa traim precum harciogii, sa adunam, adunam, adunam niste bani in cont cu care nu facem absolut nimic. Viata e foarte scurta si cred ca avem nevoie din cand in cand sa vedem lumea, o lume care nu mai e de mult ferecata. Nimeni nu ne mai poate impiedica sa ne urcam in avion si sa calatorim catre cealalta parte a planetei. Suntem liberi sa mergem oriunde pe acest glob si e bine sa mergem atunci cand suntem tineri. Viata trece si amintirile frumoase povestite la batranete nepotilor acum se inmagazineaza.

Ma uitam in portul Drobeta in urma cu cateva zile la niste pensionari francezi veniti cu vaporul pe Dunare. Au acostat in portul Drobeta si cu camerele foto la gat, au inceput agale sa faca cativa pasi in zona. Ma gandeam la ei, o viata intreaga au muncit si nu au apucat sa scoata nasul in lume. Nu vreau sa ajung ca ei.

Eu vreau sa vad lumea acum cat sunt tanar desi tara in care traiesc nu imi permite sa ma bucur de viata din cauza nivelului scazut de trai. Desi moneda noastra nationala este leul, este un leu plapand, anorexic, de 5 ori mai slab de cat euro. Cele mai bune oferte pentru Thailanda le-am vazut pe internet si mi-am pus in gand ca in urmatoarele 3 luni sa fac rezervarile pentru final de vara. E perfect intrucat reusesc sa pun si ceva bani de-o parte pentru a avea de buzunar. Abia astept sa vad marele Bangkok atat de impresionant prin fotografiile raspandite pe internet, pe blogurile de travel si prin portofoliile agentiilor de turism. Ma pregatesc pentru primul meu concediu de neuitat si sper sa nu fie si ultimul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here