Home Diverse Vrei mini prajituri si nu stii de unde sa cumperi? Iata cateva...

Vrei mini prajituri si nu stii de unde sa cumperi? Iata cateva idei

2017
0

Tuturor ne plac prajiturile, asta e clar. Problema este ca in momentul in care suntem pusi in fata adevarului, sa gustam prajituri, avem opinii diferite. Unora ne plac prajiturile mai dulci, altora cele mai acrisoare de la fructe si asa mai departe. Cofetariile capabile sa produca prajituri si mini prajituri de calitate sunt destul de putine totusi.

Cine stabileste standardul de calitate al cofetariilor?

Standardul de calitate al cofetariilor este stabili de clienti. Cu cat o cofetarie va fi mai frecventata cu atat va avea mai multi clienti, mai multe comenzi. Desi spuneam mai sus ca oamenii sunt diferiti si ce-mi place mie e posibil sa nu-ti placa tie si invers, sa ne raportam la mase e cel mai ok in acest caz. O sa numim gustul comun al societatii. Asadar, daca vedeti o cofetarie foarte aglomerata e clar ca acolo se intampla lucruri ce vor bucura papilele gustative ale oricui, sau aproape oricui.

De unde cumparam prajituri si mini prajituri de calitate?

Pai raspunsul corect ar fi de la aceleasi cofetarii aglomerate, nu? Exact… Dar cum facem sa ajungem la ele? Cum facem sa le descoperim caci de exemplu in Bucuresti sunt sute de asemenea afaceri. N-avem de unde sa stim care sunt cele mai bune de cat daca ne uitam pe internet. Internetul a devenit un etalon al calitatii si cred ca e un etalon destul de stabil in acest moment. Oamenii pot sa caute pe internet mini prajituri, prajituri sau torturi si vor descoperi destul de multe cofetarii pe care le pot incerca, frecventa. Dupa cum spuneam, va veti da seama dupa aglomeratie care este cofetarie de calitate si care nu.

Care sunt cele mai bune mini prajituri pe care ar trebuie sa le cautati in cofetarii?

In cele ce urmeaza o sa facem o lista cu cele mai cautate mini prajituri din cofetarii, atat cat ne ofera internetul. O sa le luam in ordine aleatorie, asa ca nu dorim sa facem un top al popularitatii. Ne dorim doar sa aducem in prim plan cele mai cumparate mini prajituri din cofetarii.

  1. Paleuri
  2. Fursecuri cu ciocolata
  3. Mini tarte
  4. Mini amandine
  5. Mini mascote

Preturile variaza in functie de cofetarie, intre 40-50 de lei / kg, insa va spun ca merita fiecare leu atata timp cat gasiti o cofetarie capabila sa va ofere calitate. Asadar, spot la cautat cofetaria gusturilor voastre si atentie la cozile din incinta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here