Oameni prosti gramada

516

Daca prostia ar durea, spitalele ar fi pline… In fiecare zi se intampla sa dai de diferite specimene in lumea asta, nu stiu daca ei realizeaza sau nu, dar prostia lor depaseste orice limita mai ales atunci cand se mandresc cu asta si tin mortis sa afle toti cat pot ei. Numai ieri am intalnit un alt tip de prostie, un om prost care vrea cu orice chip sa tine balanta aia intre cei care stiu sa foloseasca creierul, sa gandeasca inainte sa actioneze, si intre cei care pur si simplu traiesc ca sa ocupe spatiu degeaba.

 

Omul care a reusit sa ma enerveze de dimineata este un batran, care probabil a dormit rau sau ceva… avand o treaba in oras, am indraznit sa opresc masina in fata portii lui, pentru ca nu erau alte locuri de parcare, ca sa verific programul unui magazin pe la care aveam de gand sa trec, dintr-o data aud 2-3 claxoane, pornesc repede motorul sa plec din poarta si deschid geamul sa imi cer scuze ca l-am incurcat… iar el ca un dobitoc, incepe sa urle si sa ameninte “de te mai prind pe aici iti sparg rotile, dispari in secunda asta” … Pacat ca are voce si gandire, dispune de o gramada de cuvinte, are acces la educatie si civilizatie, dar totusi… prefera sa fie prost in cotinuare.

 

Degeaba incerci tu sa ii explici unui bou care-i diferenta intre bine si rau, ca el tot asa cum considera actioneaza.Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *