Home Diverse Exprima-te prin pasi de dans

Exprima-te prin pasi de dans

2216
0

Cel mai bun mod de a te exprima, de a-ti dezvolta personalitatea si de a-ti pune in practica creativitatea este prin practicarea artelor. Fie ca alegi desenul sau pianul, orice mod de a te relaxa si de a-ti pune in evidenta talentul este o arta. Dansul este cel mai potrivit mod de a face asta, deoarece pe langa faptul ca este o activitate care iti evidentiaza gratia si puterea de a te exprima liber in societate, este si o activitate fizica, deci prin urmare imbini utilul cu placutul. De obicei, privim efortul fizic ca pe ceva ce ne oboseste si mergem la sala de forta pregatiti pentru dureri de muschi si articulatii, insa in cazul dansului, efortul este placut si aduce in acelasi timp bucurie, relxare si sanatate.

 

Indiferent de varsta, niciodata nu este prea tarziu sa inveti sa dansezi, aceasta activitate fiind practicata de la varste fragede, imediat dupa ce copilul prezinta un interes, iar cu un stil de viata sanatos si activ, poate fi practicat mult si bine, pana la varste trecute de 60 de ani. De prin filme, emisiuni sau spectacole, fiecare dintre noi stim cativa pasi de dans, astfel incat atunci cand suntem la o petrecere iar lumea danseaza, ne putem integra in mijlocul multimii si ne trezim dansand fara probleme.

 

Sa fii dansator este un lucru apreciat, un dansator va aduce mereu zambete pe fetele oamenilor, va fi mereu prezent la evenimente fericite si va fi o inspiratie pentru cei care il privesc. Scoala de dans , din Bucuresti, are ca scop invatarea fiecarei persoane care ii trece pragul sa simta energia si bucuria pe care dansul o ofera. Acestia pun la dispozitie o sala de dans eleganta, instructori energici si profesionisti care te ajuta sa iti gasesti stilul de dans potrivit si sa il combini cu personalitatea ta. Dispune de o oferta varianta de stiluri de dans de care este greu sa nu te indragostesti, iar impartirea pasionatilor de dans in functie de varsta, adulti si copii, face cursurile de dans sa fie organizate si placute.

Prin miscarile energice ale dansului latino, ale celor traditionale din dansul popular sau a celor elegante, poti transmite mai departe pasiunea, energia si talentul tau celor care te privesc. Prin dans te poti cunoaste mai bine, poti sa iti dezvolti musculatura, iar prin miscarea si efortul depus in aceasta arta poti evolua atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

 

Miscarea combinata cu pasiunea va da mereu un rezultat positiv asupra fiecarei persoane, asupra gandirii si asupra sanatatii sale si a celor din jur. Fiecare dintre noi ar trebui macar odata in viata sa incerce ceva nou, sa se aventureze in aceasta arie a artelor si sa se exprime liber prin pasi de dans pentru ca dansul nu este doar o activitate in timpul liber, este un stil de viata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here