Home Diverse Mai e la putere televiziunea?

Mai e la putere televiziunea?

866
0

Probabil multi dintre cei care cocheteaza cu mediul online au observat ca se vorbeste tot mai des pe bloguri despre scaderea de care are parte televiziunea in ultima perioada si totodata de expansiunea de care se bucura internetul.

 

La fel ca multi altii si eu am renuntat sa mai ma uit la televizor din mai multe motive. Deocamdata televizorul meu inca isi are locul lui in camera si sta aprins doar pe parcursul noptii (la volumul 4 chiar, ca am retinut si asta, e sonorizarea cu care ma impac cel mai bine) pentru putina lumina in camera. In rest, imediat ce ma trezesc, il sting si ramane asa pana seara cand o sa dorm iar.

 

De ce am renuntat sa mai ma uit, propriu-zis, la televizor ? M-am saturat de toate non-valorile si rahaturile care se promoveaza, m-am saturat ca de fiecare data cand schimbam canalele sa vad tot felul de oameni certandu-se pe diverse motive penibile, m-am saturat sa vad toata propaganda politica pe care fiecare canal tv o face cum stie el mai bine (sau in functie de ce bani primeste, mai bine zis) si m-am saturat sa fiu nevoit sa privesc content-ul pe care ei, televiziunile, ni-l pun pe tava fara ca voi sa avem posibilitatea sa alegem ceea ce vrem sa urmarim.

 

Pe când pe internet toate aceste lucruri sunt inexistente sau la scară mult mai mică. Nu-ți place ceea ce scrie pagina respectivă de Facebook? Îi dai unlike și un eventual report. Vrei să urmărești ceva anume? Dai un search și găsești, ba mai mult fără să fi nevoit să suporți și reclamele care pe tv sunt cu nemiluita.

 

In concluzie am renuntat sa ma mai uit la televizor fiindca m-am saturat, de tot. Vreau ca toata lumea sa traiasca din ceva dar totodata sunt 95% sigur ca televiziunea o sa dispara in cativa ani desi, deocamdata, acolo se invart cei mai multi bani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here